Astro

Andreja Novak: ta teden zasluži posebno previdnost

Andreja Novak, astrologinja in energijska terapevtka
1. 7. 2019, 11.59
Posodobljeno: 1. 7. 2019, 12.15
Deli članek:

Horoskop od 1.7. do 8.7. 2019

S24
Avtorica članka Andreja Novak

Teden s sončnim mrkom ob mladi luni vsekakor zasluži posebno previdnost, sočasno pa sodelovanje sodelovanje z energijami planetarnih podpor. Spremembe se bodo nakazovale – nekaterim neposredno, drugim rahlo prikrito. Če želite sebi in drugim najboljše, potem delujte iskreno, sproščeno in sodelujoče. Ne skrivajte se pred odgovornostjo, spremembami in vsem, kar vam bo življenje ponudilo. Spodaj si preberite, kaj vam prinaša sočni mrk glede na horoskopski znak.

Ponedeljek:
Napetost pred sončnim mrkom, ki bo jutri zvečer malo po dovršenem mlaju, je smiselno sistematično usmerjati v notranje samoobvladanje s pozornostjo nad tem, kar si želite doseči ali doživeti v poletju.
Odkrijte svoje dobre strani skozi razmišljanje o tem, kaj vas veseli in kdaj, ob katerih pogojih delujete optimalno.

Torek:
Previdnost skozi cel dan ne bo odveč, saj se šele zvečer ob 21:24 prične sončni mrk, ki bo prinesel številne spremembe vsem. Ker je zraven še mlaj, so možnosti za popolne korake naprej še posebej v družini in čustvih. Če lahko, se sprostite do te mere, da opustite vse navezave in misli o tem, kako bi moralo biti v vašem življenju in se posvetite temu, kako ste in kaj si zares želite, pa četudi ni splošno družbeno sprejemljivo.

Sreda:
Čustveno boste močno odrti in različna hrepenenja bodo prisotna predvsem glede partnerstva in ljubezni v življenju. Strast se bo pojavljala že ob določenih mislih na nekatere vam bižnje ljudi. Venera preide v znamenje leva, kar vas bo okrepilo pri negi telesa in duha ter odprti boste za flirtanje in priznanje ljubezni v okolju. Ne skrivajte se, odprte se in sodelujte z energijami.

Četrtek:
Umiritev z optimističnimi čustvi in odprtostjo za komuniciranje, sodelovanje in akcijo, ki vam prinese spremembe. Delavni in komunikativni boste in če ste se vsaj malo pripravili na torkov sončni mrk z meditacijo ali sprostitvijo ter nereagiranjem na okoliške provokacije, ste danes nadvse zadovoljni in polni energije. Če temu ni tako, imate še mesec dni časa za bolj intenzivne spremembe, notranjo pomiritev in iskrenost predvsem do sebe glede svojega čustvenega življenja.

Petek:
Dan za oddih. Vse, kar ste načrtovali, se bo danes nekako uredilo in vse se bo začenjalo postavljati na svoje mesto, zato se ne vpletajte v proces, ki ga ima življenje z vami, temveč samo sodelujte.

Vikend
V ponedeljek zgodaj zjutraj gre Merkur v retrogradno fazo, zato se že čez vikend ustavlja komunikacija in možnosti za težave s telefonom, internetom in tudi v komunikaciji v prometu, so velike. Luna bo v device, kar lahko dobro uporabite za vsa čiščenja in organiziranja lastnega časa in prostora. V nedeljo bodite pozorni na občutljivost v ljubezni in se ne odpirajte, če ne čutite popolnoma varnega prostora. Zaznavajte svoje notranje rane, ki v vas vibrirajo, da jih boste lahko kasneje odprli za zdravljenje. V nedeljo bodo le-te namreč močno vidne.

ps
sms

Oven
21. 3. – 20. 4.
Ovni boste blesteli v samopomembnosti in sončni mrk vam bo prinesel obilico dobre volje, samozavesti, kar lahko, da ne bo tako dobro sprejeto s strani bližnjih. Zato bodite pozorni, da ne boste s prikrito agresijo želeli doseči svoje cilje tudi v skupnosti, kjer je potrebno sodelovanje. Če vas bo “zaneslo”, se lahko prekine kakšen vam pomemben odnos, ki ga ne boste mogli kar tako nadomestiti ali povrniti zaupanja.

Bik
21. 4. – 20. 5.
Biki se boste skrivali pred notranjo jasnovidnostjo / jasnočutnostjo in ustrašili se boste svojih preroških besed, ki vam bodo po nesreči “ušle”. Sončni mrk vam bo prinesel poudarek na lastno poslanstvo v svetu in če se ga boste še naprej izogibali, lahko to prinese negativne posledice na vaše zdravje. Časa imate eno leto, da se dvignete iz komfortne cone.


Dvojčka
21. 5. – 20.6.
Dvojčkom bo sočni mrk prinesel nekaj najlepšega za njih: odprte možnosti za kreativno razmišljanje in komuniciranje, tako da se vam bodo začele dogajati stvari, ki vas bodo podprle pri notranjih talentih in vam dale še več veselja in zadovoljstva v tem, kar že počnete. Ne bojte se biti malo nenavadni ter pretirano iskreni, saj ste letos nosilci dobrih sprememb, če ste srčno iskreni.

Rak
21. 6. – 22. 7.
Rakom sončni mrk prinaša največje osebne spremembe, saj se zgodi prav v vašem znamenju na 10 stopinjah. To pomeni, da se bo vaše življenje zresetiralo in da so se do sedaj že zgodile stvari, ki so vas prisilile popolnoma drugače pogledati nase, na svoja čustva, družino in način življenja. Veselite se, ne glede na to, da mogoče še vedno nosite v sebi bolečino ali odprte rane. Za vas prihaja nov čas, novo življenje in če skozi poletje naredite dobro spremembo predvsem zase, se bo vaše življenje lahko spremenilo prav v to, o čemer ste že od nekdaj sanjali.

Lev
23. 7. – 22. 8.
Levom sončni mrk aktivira notranje dvome o vsem, s čemer niste zadovoljni. Družina vas bo bremenila in sončni mrk bo samo še bolj pokazal, na katerih področjih je čas, da prevzamete aktivnosti pod svoje okrilje. Nikakor ne bo več dovolj, da čakate na druge ali da verjamete, da se bo vse uredilo samo po sebi. Čas je za vašo akcijo in časa imate celo poletje. Samo ne skrivajte glave v pesek, saj vam bo postalo prevroče.

Devica
23. 8. – 22. 9.
Device boste blestele v odnosih in sončni mrk vam bo dal veliko zaleta, dobre volje in občutka, da vam vsi sledijo. Pri tem pa bodite pozorne na notranje dele, ki se skrivajo in ki si jih ne želite pogledati, saj bodo v odnosih vsi vaši deli, vse vaše lastnosti prišli na plano. In če boste komunicirale prehitro, premočno in brez posluha za druge, potem se lahko zgodi, da boste slej ko prej ostale v praznini, ki vam ne bo čisto jasna. Z iskrenostjo do vseh (tudi do tistih, ki se jih izogibate), se lahko resnično izognete vsem težavam.

Tehtnica
23. 9. – 23.10.
Tehtnice, sončni mrk vas bo usmeril v lastno zdravje in kar naenkrat boste imele željo (prej kot potrebo), da poskrbite zase na način, ki ste se ga doslej izogibale. Lahko, da najdete nov način so-delovanja, ki vam bo odkril, kako prihraniti čas in denar .. , vsekakor boste imele zaradi sončnega mrka večjo pozornost na sebi in svojemu počutju, pa tudi izgledu. Poletje boste usmerile v lastno prenovo in čustva drugih boste lahko pustile tam, kjer so – pri drugih.

Škorpijon
24.10. – 22.11.
Škorpijoni, za vas bo sončni mrk najbolj dramatičen v vseh pogledih življenja. Otresli se boste negativnosti znotraj in zunaj sebe, lahko da zlepa (ali pa tudi zgrda, če ne boste pravočasno “slišali” življenja, ki vas bo klicalo v spremembe). Obnovili boste za sebe dobre stvari, sočasno se postavili na novo. Lahko, da boste prisiljeni opustiti mnogo tistega, za kar ste v zadnjih časih zelo garali, a naučili ste se, kar je bilo potrebno, zato zaključite pravočasno, da vas finančni dolgovi ne preobremenijo.

Strelec
23.11. – 21.12.
Strelci, sončni mrk vam bo aktiviral potrebo in / ali željo po poslovni uspešnosti. Kar naenkrat boste namreč vidni in vsaka vaša dejavnost bon a udaru, sočasno pa tudi prinašala nove in nove odjemalce. Ker je potrebno se dobro organizirati, preverite vse svoje papirje in dovoljenja, saj bo potrebno pravne stvari pravočasno urediti, sicer vas bo okolje v to “domoljubno” prisililo. Možnosti inšepkcij v poslu so velike. Na srečo boste imeli podporo okolja, vendar za lastne spodrsljaje ali neorganiziranost boste odgovarjali sami.

Kozorog
22.12. – 20. 1.
Kozorogi, sončni mrk vam bo prinesel veliko spoznanj o sebi, predvsem o tem, česar ste se v preteklosti izogibali. Kar nekaj vaših notranjih kvalitet / lastnosti bo prišlo na plano in zanimivo bo, da se nihče ne bo ob njih obregnil, temveč vas bo okolje bolje sprejelo zaradi vaše večje sproščenost in avtentičnosti. Dobili boste veselje do spoznavanja sebe in odkrivanja tudi tistih stvari, ki so bile potisnjene v kot. Sončni mrk vam bo tako odkril novo možnost življenja, za katerega ste mislili, da vam je že pobegnil. Možnosti so še, zato sodelujte v celoti.

Vodnar
21. 1 – 18. 2.
Vodnarje bo sočni mrk aktiviral v popolno miselno svobodo in učinkovito, a nenavadno komunikacijo. Veliko idej se bo začelo realizirati pod vplivom sončnega mrka in vse boste dobro “vozili”, saj več dela, kot je pred vami, bolje ga izpeljete. Sočasno boste spremenili način razmišljanja in filozofijo življenja ter se spogledovali s svobodo prav na vseh področjih življenja. Nemogoči boste in skozi poletje boste ugotovili, kdo so vaši prijatelji, saj bodo le-ti edini brez težav ostali ob vaši strani in vam priskočili na pomoč, kadarkoli boste želeli.

Ribi
19. 2 – 20. 3.
Ribe boste razpete zaradi sončnega mrka. Aktivirana bo vaša materialna uspešnost in želja, da naredite nekaj velikega, vplivnega, sočasno pa se bo aktivirala tudi vaša občutljiva narava, ki vas bo sočasno ustavljala in spodbujala k dvigu kvalitete lastnega življenja. Ne dajajte se več na zadnje mesto, sočni mrk vas spodbuja, da zadihate in ustvarite svojo raven materialnega uspeha.