Napoved

Horoskop za nedeljo, 31. marca

W.Y.
31. 3. 2019, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
V povezavi z družinskim okoljem, boste morali preučiti vse dejavnike, da boste prišli do določenih zaključkov. Vprašali se boste, ali ste zadovoljni tukaj ali je čas za korak naprej.

BIK
Prehitro boste dvignili roke k višku, čeprav vas čaka še nekaj težjih opravkov. To je za vas neznačilno, toda trenutno vas preveč motijo vsi, ki od vas ves čas nekaj pričakujejo.

DVOJČKA
Prav je, da ste vztrajni, a tokrat vas prebijanje z glavo skozi zid ne bi pripeljalo nikamor. Bodite čim bolj prilagodljivi, še posebno ob nepričakovanem dogajanju.

RAK
Če boste poskrbeli za svoje dobro počutje in zdravo prehrano, se boste najlažje prilagajali spremembam, ki vas čakajo na drugih področjih. Pripravite se, prihajajo boljše možnosti.

LEV
Nekdo vas ves čas opazuje, morda le zato, ker ste občasno neusmiljeno iskreni. Previdno, posebno z denarjem in ob reševanju vprašanja, ki vključuje družinske člane.

DEVICA
Ni potrebno, da vse veste in da ste udeleženi v prav vse, kar se dogaja v okolici. Osredotočite se na področja, ki vas zanimajo in osebe, ki so vam resnično pri srcu.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem vabljeni na prvi festival ezoterike, astrologije in numerologije, ki bo ponudil številna predavanja in delavnice v družbi astrologov, terapevtov in numerologov ter odlično priložnost, da se bolje spoznate z omenjenimi področji ali pa preprosto poglobite svoje znanje!

Več o dogodku lahko preberete >>> TUKAJ!

Vstopnice pa so na voljo >>> TUKAJ!

Petisvet
Doživite odličen dan v družbi priznanih astrologov, numerologov in terapevtov.

TEHTNICA
Imeli boste občutek, da se vrtite v začaranem krogu, a ne bo vse tako negativno kot je kazalo na začetku. Znašli se boste tam, kjer ste začeli, a z več optimizma.

ŠKORPIJON
Urejali boste svoj dom, kar vas bo navdihnilo z odlično energijo. Nekaj vam ne bo všeč in lotili se boste premikanja pohištva. Poskrbite, da se boste doma počutili sproščeno.

STRELEC
Nekoliko nemirni boste. Občutek boste imeli, da se nekaj pripravlja, a ne boste vedeli, za kaj točno gre. Preusmerite pozornost in počakajte, da se bo zadeva razjasnila.

KOZOROG
Ničesar ne boste rešili s praznim govorjenjem, zato hitro preidite k dejanjem. Luna vam sicer nagaja in vpliva, da postajate nepotrpežljivi. Živčnost prelevite v nekaj pozitivnega.

VODNAR
Znašli se boste v čisto novi situaciji in ne boste vedeli, kaj storiti, da bi ohranili mirno razpoloženje. Pričakovanja bodo velika, uporabite svoje znanje in izkušnje.

RIBI
Če želite doseči spremembe na bolje, po katerih že nekaj časa hrepenite, se boste morali najprej dobro spočiti in naspati ter temeljito razmisliti, kje tičijo pozitivne rešitve.