Napoved

Horoskop za soboto, 30. marca

W.Y.
30. 3. 2019, 07.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Nekdo se bo pritoževal, da niste dovolj pozorni, kar vas lahko razjezi. Morda ima prav, toda trenutno se ne morete ubraniti, zato opazke upoštevajte in se osredotočite na najpomembnejše.

BIK
Danes se ustavite in se ozrite za seboj. Ponujajo vam pogoje, ki jih za zdaj ne morete sprejeti, so pa lahko odlična iztočnica v prihodnosti. Vse skupaj vas bo razveselilo.

DVOJČKA
Svojo energijo usmerite v partnerja in bližnje. Vaša spontanost bo nalezljiva. Tokrat boste lahko naredili nekaj stvari hkrati in si potem še vzeli še čas za ljubezen.

RAK
Že nekaj časa čutite, da niste na pravi poti, kar se tiče stanja na čustvenem področju. Dejanjem v povezavi s tem se ne boste mogli več dolgo izogibati, zato se pripravite na soočenje.

LEV
Današnji dan bo poln nepredvidljivega in to vam je po navadi všeč, toda danes vas bo obremenilo, saj ste neodločni in pričakujete hitre rešitve. Umirili se boste šele v večernih urah.

DEVICA
Ne bodite presenečeni, če bodo nekateri znanci postali prijatelji. Z obstoječimi prijatelji boste poglobili odnose, v ljubezni pa je čas, da si snamete rožnata očala in se soočite z resnico.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem vabljeni na prvi festival ezoterike, astrologije in numerologije, ki bo ponudil številna predavanja in delavnice v družbi astrologov, terapevtov in numerologov ter odlično priložnost, da se bolje spoznate z omenjenimi področji ali pa preprosto poglobite svoje znanje!

Več o dogodku lahko preberete >>> TUKAJ!

Vstopnice pa so na voljo >>> TUKAJ!

Petisvet
Doživite odličen dan v družbi priznanih astrologov, numerologov in terapevtov.

TEHTNICA
Življenje morate živeti in danes boste imeli možnost to storiti tudi v pravem pomenu besede. Nekaj, kar ste želeli storiti že dalj časa, boste danes izpeljali.

ŠKORPIJON
Ne boste vedeli, kaj bi lahko spremenili, da bi se počutili bolje. Začeti morate pri vzroku, ki se skriva samo v vas. Priznati si boste morali, da niste pripravljeni na odrekanje.

STRELEC
Ekipne dejavnosti vas lahko danes popeljejo v svet zadovoljstva. Občutek zavezništva, topline in ljubezni vam bo okrepil samozavest. Ne bodite zadržani, vključite se v kakšno skupino.

KOZOROG
Zelo hitro se boste danes usmerili v določene taktične rešitve, ki vas lahko s previdnostjo daleč pripeljejo. Razpeti boste med obveznostmi, ki vas čakajo in družino.

VODNAR
Nikar se ne skrivajte za zidovi, ampak se usmerite v dobro družbo. Videli boste, da so nekateri ljudje okoli vas bolj dovzetni za vaše občutke, ker so tudi sami bolj čustveni.

RIBI
Imate veliko razlogov, da zaupate nekomu izmed vaših bližnjih, čeprav v zadnjih časih nista vedno na istem bregu. Obojestranski nameni lahko obrodijo odlične sadove.