Napoved

Horoskop za četrtek, 28. marca

W.Y.
28. 3. 2019, 06.29
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Če boste zelo spretni, boste naredili več, kot ste za danes sploh načrtovali. Pomaga vam lahko tudi vaša prilagodljivost. Ostalo vam bo še nekaj časa za ljubljeno osebo.

BIK
Družinsko srečanje, ki se ga sicer ne veselite preveč, bo minilo brez težav. Na poslovnem področju boste nekoliko zamišljeni, čeprav dobro veste, kaj bi morali spremeniti.

DVOJČKA
Ne verjemite praznim obljubam, ki jih trosijo v vaši okolici. Za vsak slučaj vprašajte za še dodatne napotke. Potrebovali boste več sreče, ki jo boste dobili v ljubezenskem odnosu.

RAK
Veliko zabave vas čaka, čeprav bi se najraje vsaj za zdaj umaknili iz družabnega ozračja. Obveznosti se vrstijo, nikar pa ne pozabite odgovoriti nekomu, ki vas čaka.

LEV
Zadeve se hitro spreminjajo, zato odprite oči, še je čas, da popravite napako in priznate, da ste se tokrat prehitro prepustili čustvom, posebno v odnosu, ki vas zelo obremenjuje.

DEVICA
Ne najdete skupnega jezika z vsemi, ki jih srečujete. Zato ne pričakujte čudežev, raje se poskusite prilagoditi. Zadeve boste opravili brez posebnih težav in zapletov.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem vabljeni na prvi festival ezoterike, astrologije in numerologije, ki bo ponudil številna predavanja in delavnice v družbi astrologov, terapevtov in numerologov ter odlično priložnost, da se bolje spoznate z omenjenimi področji ali pa preprosto poglobite svoje znanje!

Več o dogodku lahko preberete >>> TUKAJ!

Vstopnice pa so na voljo >>> TUKAJ!

Petisvet
Doživite odličen dan v družbi priznanih astrologov, numerologov in terapevtov.

TEHTNICA
Nekaj boste hoteli opraviti po bližnjici, kar ne bo najboljša izbira. V ljubezni se spomnite, da boste srečnejši takrat, ko boste nekoliko zmanjšali svoja pričakovanja.

ŠKORPIJON
Zanimiv dogodek vam bo vrnil samozavest in občutek, da vas še vedno spoštujejo. Nikar se ne zanašajte le na prvi vtis, saj je situacija takšna, da bi si morali pridobiti še nekaj prednosti.

STRELEC
Premislite o pomembnem in konkretnem sporočilu. Imate dovolj časa za vse, kar ste si zamislili, zato ni razlogov za nepotrebno hitenje. V ljubezenskih odnosih ni razloga, da ste užaljeni.

KOZOROG
Zadeve je potrebno opazovati z več različnih vidikov. Spraševali se boste, zakaj ste se jezili na ljudi, ki vas niso mogli razumeti. Sedaj boste vse skupaj končno razumeli.

VODNAR
Nekaj boste rešili po drugi poti kot običajno. Uspešni boste pri vseh poslih, ki vključujejo dobro komunikacijo. Z lepo besedo boste dosegli ogromen napredek, tudi v ljubezni.

RIBI
Novo poznanstvo se počasi razvija v nekaj več, toda previdnost vas opozarja, da bi morali še nekoliko počakati. Danes se natančneje pozanimajte glede dejavnosti, ki vas vedno bolj zanima.