Napoved

Horoskop za sredo, 27. marca

W.Y.
27. 3. 2019, 06.26
Posodobljeno: 27. 3. 2019, 10.07
Deli članek:

Ljubitelji dnevnega horoskopa, ne zamudite ...

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN
Nova ideja vam bo všeč in imeli boste veliko ustvarjalne svobode, ki jo seveda izkoristite. Ne bo vam potrebno dolgo čakati na ugodne izide. V ljubezni boste po nepotrebnem zaletavi.

BIK
Občutek boste imeli, da ste točno tam, kjer si želite biti. Nekdo od znancev bi vam utegnil škoditi, vendar neuspešno, saj ga boste takoj prebrali in ugotovili, kaj ima za hrbtom.

DVOJČKA
Danes boste morali zelo dobro premisliti svojo naslednjo potezo in se držati določenih pravil. Pri čakanju na potezo drugih vpletenih v dogajanje boste vznemirjeni.

RAK
V kočljivi situaciji ne boste potrebovali dokazov, ker bo za vas pomembno nekaj drugega. Pričakujte ovire na poti, ki ste jo izbrali, vendar se ob njih nikar ne zaustavljajte.

LEV
Nov pogled na dogajanje vas bo ponesel v svežino in nove načrte. Ne podcenjujte svojih dragocenih sposobnosti, s katerimi lahko povzročite velike spremembe.

DEVICA
Kljub temu, da imate občutek, da se mora vse v vašem življenju odvijati hitro, temu ne bo tako. Vzemite si čas, da boste prepričani v svoje naslednje dejanje.

Vas zanima horoskop, kaj napovedujejo zvezde in števila? Potem vabljeni na prvi festival ezoterike, astrologije in numerologije, ki bo ponudil številna predavanja in delavnice v družbi astrologov, terapevtov in numerologov ter odlično priložnost, da se bolje spoznate z omenjenimi področji ali pa preprosto poglobite svoje znanje!

Več o dogodku lahko preberete >>> TUKAJ!

Vstopnice pa so na voljo >>> TUKAJ!

Petisvet
Doživite odličen dan v družbi priznanih astrologov, numerologov in terapevtov.

TEHTNICA
Zakaj bi se ukvarjali s tistimi, ki vas vznemirjajo, ko pa lahko več časa preživite s tistimi, ki vas resnično spoštujejo. Počasi boste pripravljeni na večje prelomnice.

ŠKORPIJON
Borili se boste sami s sabo in s svojim egom. Računajte na še nekaj nedorečenosti, ki vas lahko še dodatno obremenijo. Vse skupaj boste opravili dokaj hitro, če ne boste preveč pikolovski.

STRELEC
Čas vas že močno priganja in najprej storite nekaj več na področju študija in stikov s tujino, kjer se vam nakazuje nekaj nenavadnih možnosti. Sedaj boste morali izraziti sebe, in sicer na drzen način.

KOZOROG
Zamorjeni ste, čeprav nimate večjih težav. Bližate se spremembam, ki že sedaj, ko o njih samo razmišljate, kradejo vašo energijo. Več časa namenite rekreaciji.

VODNAR
Simpatičen navdih za novo poslovno dogajanje bo prišel iz prave smeri. Predstavite vizije in sanje, saj imate tokrat odlične možnosti. Ne pozabite pa tudi nase.

RIBI
Nova ideja vam bo všeč in imeli boste veliko ustvarjalne svobode, ki jo seveda izkoristite. Ne bo vam potrebno dolgo čakati na ugodne izide. V ljubezni boste po nepotrebnem zaletavi.