Astro

Horoskop za sredo, 9. januarja

W.Y.
9. 1. 2019, 06.18
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Zvezde pravijo, da se vam obeta ...

OVEN

Dan bo v znamenju pripetljajev, posebno z ženskami, zato preložite srečanje, na katero niste povsem pripravljeni. Doma ne bo večjih težav, če boste pravočasno razložili, da na nekaj niste pripravljeni.

BIK

Na vsak način si želite priti do resnice in si skrajšati pot do nekega cilja. Takšna naglica vam lahko škoduje. Zadeve se ne morejo premakniti čez noč.

DVOJČKA

V ljubezni boste igrali na vse ali nič in zmagali, čeprav bo vse potekalo nekoliko neobičajno, posebno v stikih z mlajšim moškim. Obeta se vam zanimiv večer, zunaj doma.

RAK

Čas ne bo primeren za uvajanje večjih poslovnih sprememb, zato jih raje odložite na prihodnje dni. Še zlasti zato, ker se vam ni treba bati konkurence.

LEV

Spraševali se boste, če je potrebno stvari nekoliko pospešiti. Morda bi lahko v nekaterih stvareh tudi uživali, a jih preprosto ne boste opazili, saj se vam bo zdelo da ste ves čas v časovni stiski.

DEVICA

Po eni strani vam ni preveč všeč to, da se nenehno ukvarjate z enimi in istimi zadevami, po drugi pa se zavedate, da drugače, vsaj za zdaj ne gre. Nikar se ne prepirajte, ker bi to igro utegnili zlahka zgubiti.

TEHTNICA

Presenečeni boste nad partnerjem, koliko domišljije in ustvarjalnosti se skriva za njegovim umirjenim vedenjem. Danes bosta uživala v harmoniji in nežnostih.

ŠKORPIJON

Tik pred ciljem boste oklevali. Vaše razpoloženje bo izredno spremenljivo. Ne morete se odločiti, nekako vam nič ne diši preveč in zato je mogoče, da boste izgubljali čas.

STRELEC

Preveč ste se sprostili in razvadili. Tokrat boste pod vplivom drugih in njihovih muh. To vas ne navdušuje, saj že imate preveč opravka z lastnimi spremembami počutja, tudi v partnerskem razmerju.

KOZOROG

Zdi se vam, da se vrtite v začaranem krogu, iz katerega sami ne boste našli izhoda. Ne motite se, zato poiščite pomoč. Kdo je pravi prijatelj, se namreč pokaže v takšnih situacijah.

VODNAR

V današnjem dnevu se boste res bojevito zavzemali za dosego svojega cilja. Svoje zahteve postavite karseda logično in ne komplicirajte po nepotrebnem.

RIBI

Kočljiva situacija, v kateri ste se pred kratkim znašli, se bo razpletla ugodneje, kot ste pričakovali. Pravzaprav vas bo rešilo srečno naključje, zato previdnost še nekaj časa ne bo odveč.