Astro

Astro nasveti: od 10.12. do 16.12.2018

Andreja Novak, energijska svetovalka
10. 12. 2018, 13.53
Posodobljeno: 10. 12. 2018, 14.05
Deli članek:

Pester teden se obeta, z močnimi pozitivnimi vplivi, srečnimi momenti, še posebej proti koncu tedna in s podporo vsem, ki si želite iskrenega čustvenega in poslovnega življenja. Jasnost in odprtost bosta prinašali rezultate.

PS
Energije v tem tednu

Ponedeljek, 10.12.

Dan človekovih pravic je danes. Energijsko pa razburljiv dan, ki  vas je zjutraj prebudil verjetno pred budilko. Nemir je v zraku in čustva vibrirajo, zato je smiselno, da si jih priznate in usmerite tja, kamor so namenjeni.

Srečno znamenje danes: škorpijoni in raki.

Priporočljiva barva: črna in bela.

Torek, 11.12.

Takoj po polnoči luna preide v vodnarja, kar bo osvobodilo že nočno spanje in tudi počutje čez dan, ki se bo začelo močno izboljševati. Intenzivnost bo še vedno v čustvih, ki pa se bodo začela sproščati proti popoldnevu in bolj jasno boste videli vse, kar je potrebno sprejeti, spremeniti ali na novo aktivirati. Še je čas za nove začetke in sprostitve bremen do konca leta.

Danes srečno znamenje: vodnarji in device.  

Priporočljiva barva: vijolična in zelena.

Sreda, 12.12.

Misli in čustva bodo danes preskalovala in možnost sprememb se obeta. Zadnji dan Merkurja v škorpijonu je in še zadnji dan spoznanj, kaj si zares želite in kam želite usmeriti svojo prihodnost. Moč misli vas danes lahko popelje skozi energijske ovire preteklosti. Sprostite se in si zamislite, kako je, če sprejmete vse, kar potrebujete ali pogrešate. Zvečer preide Merkur v strelca in misli bodo pobegnile, fokus se bo sprostil, razprišil.
Srečno znamenje danes: dvojčki in strelci.

Priporočljiva barva oblačil: roza in modra.

Četrtek,13.12.

Srečen dan se obeta, ko boste prejemali darila: tako čustvena kot prava, praznična darila. Izvedeli boste lahko tudi srečno novico ali pa vas bo vaša simpatija povabila na zmenek. Pustite se presenetiti in pokažite svoje dobro počutje z nasmehom in prijaznostjo skozi dan.

Srečno znamenje danes: biki in kozorogi.
Priporočljiva barva: rdeča in oranžna.

Petek, 14.12.

Petkovo dopoldne bo polno nestrpnosti, v kateri pa boste našli trenutke za srečo, za nova spoznanja in poznanstva. Srečate lahko osebo, ki vam je v preteklosti že burila misli in srce in lahko, da se bo ljubezen med vama ponovno vnela. Luna v ribah vas bo odpirala za čustvovanje in močnejše doživljenja vsega. Ne zamudite srečnih priložnosti, ki so še vedno v zraki in recite Ja vsem povabilom.

Srečno znamenje danes: ribe in tehtnice.

Priporočljiva barva: črna in indigo.

Sobota, 15.12.
Prvi lunin krajec napeljuje k sledenju novih projektov in vsega, kar ste na novo začeli prejšnji teden. Dobro počutje in podpora za harmonijo bo še vedno v zraku, zato si privoščite to soboto preživeti na način, ki vam bo dal največ. Intenzivnost čustev bo velika, zato se osredotočite na pozitivna, da le-ta začnejo voditi k pozitivni rasti.

Srečno znamenje danes: ovni in levi.

Priporočljiva barva: črna in zlata.

Nedelja, 16.12.

Čustva bodo danes umirjena, večje vplive bodo imela na vas starejše osebe. Obiski in srečanja vas bodo danes razveljevala, vendar bolj v umirjeni noti. Priznali si boste določena čustva in določene odločitve se bodo kar same od sebe pokazale. Smiselno je, da jim sledite.

Srečno znamenje danes: biki  in kozorogi.

Priporočljiva barva: temno zelena in rjava.