Astro

V praznini pod posteljo deluje škatla zakladov

T.P.
12. 10. 2018, 12.41
Posodobljeno: 12. 10. 2018, 12.44
Deli članek:

Ko ležimo v svojih posteljah in spimo, je naša podzavest odprta ter vpija precej več energije, zlasti energije mesta, na katerem ležimo. Zato feng shui svetuje, da nimamo ničesar pod posteljo. Toda obstaja ena izjema.

dk
Ni vseeno, kakšno energijo imamo pod posteljo.

Prostor pod posteljo naj bo torej odprt, da imamo odprt pretok energije za enakomerno kroženje po našem telesu skozi vso noč. Kup stvari, ki jih morda kopičite pod posteljo, ustvarja konfuzne energije, te pa se med spanjem vpijajo v vaš podzavestni um, kar je zelo slabo. Prostor pod posteljo naj bo prazen, pomembno pa je tudi, da ga redno čistite.

Edina izjema, ki lahko zapolni del praznine pod posteljo, je nekaj, čemur pravimo: Škatla zakladov. To je specifično feng shui orodje za prenos želja in namer oziroma za odpiranje našega nezavednega možnostim, da se te naše želje uresničijo.

Kakšno škatlo izbrati?

Kvaliteta škatle je pomembna, saj je od tega odvisna večja ali manjša energijska vibracija.

Kvaliteta naj bo vodilo!

Čvrst pokrov bo predstavljal bolj varno in stabilno energijo, odprta škatla pa bo imela bolj odprto, sprejemajočo obliko energije. Obe sta enako popolni, odvisno od tega, kar pač želite manifestirati.

Različni materiali – različne energije

- Les prizemljuje in vsebuje energijo delovanja ter rasti.

- Fino obrezana, zlata, srebrna (lahko imitacija) ali z dragulji okrašena škatla krepi občutek obilja.

- Steklena spodbuja energijo jasnosti.

- Pletena sugerira naravno gibanje ter fleksibilnost.

- Glinena ali keramična je povezana z energijo pozornosti ter nege.

Kaj v škatlo položiti?

Preden škatlo napolnimo, se vprašajmo: »Kaj me bo resnično osrečilo?« Namen je, da najdete predmete za prikaz teh občutkov sreče, ki jih želimo pritegniti v življenje. V škatlo postavimo predmete, ki bodo spodbudili uresničitev določene želje v vašem življenju. Če želimo pritegniti obilje in denar, položimo v škatlo zlatnike, zlati nakit, dragulje, diamante, drage in poldrage kamne, kristale … Izogibajte se kupu kovancev majhne vrednosti, torej drobižu.

Če želimo pritegniti ljubezen, položimo v škatlo naravne vonjave, rdeče sveče, kreme in olja.

Energijski vpliv Škatle zakladov bomo občutili ne glede na to, kam jo postavimo pod svojo posteljo, najboljše mesto pa je pod našim popkom. Na ta način se direktno subtilno hranimo z notranjo energijo škatle – kot mama hrani fetus prek popkovine.

Škatlo zakladov je treba pregledati in osvežiti vsake tri mesece.