Astro

Nostradamusov krog vam napove prihodnost

T.P.
9. 8. 2018, 15.04
Posodobljeno: 10. 8. 2018, 08.11
Deli članek:

Zamislite si vprašanje in odgovor vas bo našel.

Nostradamus je bil astrolog, zdravnik in alkimist, vendar pa je po vsem svetu zaslovel zlasti s svojimi prerokbami. Njegova predvidevanja so se uresničila in se še dandanes uresničujejo z neverjetno natančnostjo.

Nostradamus je pisal prerokbe v metaforah, pripisujejo pa mu tudi zamisel o preroškem krogu usode, čeravno uradnih dokazov o tem ni. Metoda je enostavna in presenetljivo točna.

Zaprite oči, skoncentrirajte se na vprašanje, ki vas trenutno zanima, ter dovolite, da vam prst v Nostradamusovem krogu sam vbode območje oziroma številko, pod katero je odgovor na vaše vprašanje.

Možni odgovori so naslednji:

1. Da. Vi pripadate tistim ljudem, ki ne izgubijo prisebnosti in prisotnosti duha niti v najtežjih situacijah. Zato ne dvigujte rok od rešitev svojih težav, saj vas odlikujeta vzdržljivost in potrpljenje. Čaka vas uspeh. Zaupajte vase in v druge.

2. Da. Vendar ne danes niti jutri. Nekdo vam stoji napoti in vas skuša zmesti. Ne jemljite ga preveč resno, podcenjujte ga pa tudi ne. Izogibajte se sporom. Potrudite se najti pozitivno rešitev svoje težave.

3. Da. Dogodki bodo v naslednjih dneh presegli vaša pričakovanja. Če začnete pametno uporabljati svojo zalogo energije in je ne trošite za nepotrebne stvari, bo prednost na vaši strani. V vsakem primeru bodite strpni ter vztrajni tako v odnosu do sebe kot do drugih.  

4. Da. Kaže, da se vam v tem trenutku nasmiha sreča. Niti enega razloga ni za dvom v pozitiven izid. Sreča vas bo še dolgo spremljala. Uživajte v teh srečnih tednih …

5. Točno. V tem trenutku se preveč ozirate na mnenje drugih in s tem po malem izpuščate dobre priložnosti. Ne čakajte predolgo, dajte vedeti drugim, da morajo spoštovati tudi vaše mnenje. Male taktične igre vodijo samo v zablode in škodujejo vzajemnemu zaupanju.

6. Vse bo šlo malce težje, kot pričakujete. Začenjate z napačnimi predpostavkami. Drugi to vidijo v povsem drugačni luči. Zato je edino pravilno, da prisluhnete dobremu nasvetu bližnje osebe in ne podležete lažnim upanjem.

7. Vprašanje ta hip ni rešljivo. Vzemite si čas in si ne polnite glave s problemi, ki še niso dozoreli. Skušajte uživati v tem trenutku. Kasneje se bo vse rešilo. Če ste zelo zaskrbljeni, poiščite pomoč pri magičnem krogu spet čez teden dni.

8. Previdno. Nikar ne verjemite vsega, kar vam rečejo. Imejte določeno distanco v nekaterih stvareh. Danes je vse okrog vas videti bolj nedolžno, kot je v resnici. Bodite pazljivi in poskrbite, da kasneje ne boste občutili razočaranja.  

9. Ni dvoma. Toda potrebovali boste pomoč. Pogovorite se z dobrim prijateljem o težavah, ki vas mučijo. Ker je prijatelj bolj objektiven in bolj trezen v pogledu na te zadeve.

10. Da. Samo pazite, da vas ne pripeljejo v zablodo. Pokažite več samozavesti in gotovosti, pa bo vse popolnoma tako, kot mora biti. Ta hip se lahko stoodstotno zanesete na svojo intuicijo. Kasneje ne boste niti najmanj razočarani.

11. Vprašanje je postavljeno prezgodaj. Za enkrat ga pustite ob strani, ni še dozorelo. Bodite popustljivi. Cenili vas bodo zaradi tega …

12. Zelo je mogoče. Vse napreduje precej hitreje in bolj pozitivno, kot ste pričakovali. Pomembno je, da ustvarjate vtisa nezainteresirane osebe. Pozor: nekdo iskreno skuša postati vaš prijatelj.

13. Vse se bo zgodilo drugače, kot načrtujete. Vi delujete neodločno. To vodi v zablodo neke vaše prijatelje. Vidijo vas kot nepredvidljivo osebo, kar vam ne koristi. Uničite to sliko. Raje vas imajo, kot si mislite.

14. Vse bo dobro. Vendar samo v primeru, da sami pokažete aktivnost. Dovoljeno je vse, razen prelaganja stvari. Prevzemite iniciativo v svoje roke ter presenetite s svojo učinkovitostjo in bogastvom idej.

15. Da, lahko se zanesete na svojo srečo. Pričakujte dober obrat usode. Zdaj si ne morete nič več izmišljati, treba je samo počakati. Prehitre aktivnosti vas bodo odpeljale v napačno smer, lahko pa vam celo škodujejo.

16. Vsa upanja bodo izpolnjena. Vendar, absolutno drugače, kot ste si predstavljali. Zato bodite pripravljeni za kakršne koli spremembe in se ne osredotočajte na edini postavljen cilj. Pokažite fleksibilnost in ne zavrzite niti enega argumenta.

17. Vprašanje še naprej ostaja odprto. Pazljivo razmislite o svojih željah, ker vaši občutki še niso povsem izoblikovani. Zato preveč pričakujete od druge strani. V naslednjih dneh vse ostaja brez sprememb. Obstaja pa ena srečna okoliščina, ki prinaša jasnost v vašo težavo. Pazljivo poslušajte svoj notranji glas.

18. Pričakujte težave. Sprva boste celo razočarani, a to ne pomeni, da so vaše možnosti enake ničli. Povsem nasprotno: razočaranje vas bo potisnilo proti pozitivnemu razvoju. Vaš krog prijateljev raste, postajate boljši in stabilnejši.

19. Nezaupanje in jeza sta še vedno daleč od vas. Toda, če se čimprej ne osvobodite lastnih sumov, boste marsikaj pokvarili. Če vas sreča obide, sta za to lahko krivi vaša pretirana skromnost in negotovost. Znebite se ju! Bodite odprti in družabni z drugimi ljudmi.

20. Da. V tem trenutku je sreča na vaši strani. Zato ni niti enega razloga za dvome v dober izid. Še dolgo boste uživali v srečnem obdobju.

21. Da. Za končni doseg cilja morate vložiti samo še malo truda. Bodite močni, tvegajte in gotovo boste uspeli. Pazljivi bodite glede vsega, kar se dogaja okrog vas, in imejte v mislih – naključja ne obstajajo. Na tem svetu nič ni slučajno.  

Lahko pa prerokujete tudi na drugačen način - s tem edinstvenim kristalnim nihalom v barvah čaker!

Kristalno nihalo v barvah čaker je čisto posebno nihalo, ki vas bo popeljalo na pravo pot. Zaupajte svoji intuiciji in s pomočjo tega nihala boste prišli do pravih odgovorov na vprašanja, ki vas mučijo. Izkoristite učinke kozmičnih sevanj in prepustite se neverjetni moči tega nihala. Za več informacij ali nakup, kliknite na to-> POVEZAVO <-