Nebeška povezava

Z angeli nad težave že to noč

tp
4. 4. 2022, 15.00
Posodobljeno: 4. 4. 2022, 15.13
Deli članek:

Kako se povežemo z angeli, preden zaspimo? Z nami so lahko vso noč.

dk
Zahvalimo se angelom, da so z nami.

Meditirajte

Preden spustite glavo na vzglavnik, si vzemite čas za meditacijo. Dovolj je, da 5 minut globoko dihate in izpustite vse mentalne zadeve tega dne, skratka, da nič ne mislite. To vam bo pomagalo, da se prilagodite energiji svojega angela.

Utrdite svojo namero

Zapomnite si, angeli vam ne morejo pomagato, če ne vedo, kaj želite od njih. Točno določite, kaj želite – bodisi bi radi rešili neko težavo ali dobili vpogled v prihodnost.

Sanje običajno prinašajo skrita sporočila iz naše notranjosti o aktualnih situacijah v naših življenjih.  Zato potrdite – v mislih ali na glas, za katero zadevo potrebujete vodstvo, ter zaprosite za pomoč.

Izrazite hvaležnost

Angeli vam prav tako lahko pomagajo, da že med budnostjo svoje negativne misli nadomestite z ljubeznijo, ki vas zdravi. Da energija ljubezni ostane z vami, si vzemite nekaj trenutkov, da se angelom zahvalite za njihovo vodstvo.

Odgovor na vašo težavo ali na vprašanje boste prejeli morda že to noč v obliki sanj, ali pa kakšen dan kasneje, ko se bo vse samo od sebe razrešilo, ali pa boste prejeli uvid v bistvo težave oziroma uvid v svojo prihodnost. V trenutku, ko se bo to zgodilo, boste vedeli, da so vas angeli uslišali.