Astronapoved

Horoskop za soboto, 2. aprila

Andreja Novak / 090 77 85
2. 4. 2022, 07.25
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Zdelo se vam bo, da nekaj zamujate, zato boste iskali različne stvari in želeli nekaj narediti. A vam ne bo šlo najbolje. Zdelo se vam bo, da gre vse prepočasi. Vztrajajte.

Bik
Nestrpnost vas bo pripeljala v smiselno smer. Začeli boste jasno izražati svoje želje in se usmerili v to, da boste bolj jasno pokazali svoj karakter ter lahko prevzeli vlogo.

Dvojčka
Imeli boste dober magnetizem za novosti, zato ne čakajte predolgo, lotite se vsega, kar bi radi začeli. Vztrajajte v spremembah pri denarju, kmalu se bo obrestovalo.

Rak
Sanjarili boste o spremembah, a si jih ne boste upali priznati niti sebi. A boste izjemno občutljivi na to temo, tako da bo partner ali simpatija zaslutila težave.

Lev
Imeli boste željo, da izrazite svojo občutljivost in kreativnost. Na plano bo tako prišlo še več hrepenenja in bolj nežnih čustev, ki si jih boste tokrat želeli deliti s simpatijo.

Devica
Pazljivo, da vas odnosi ne vržejo iz tira. Ne reagirajte na vse, kar vas je v preteklosti motilo, raje na novo odkrivajte, katere talente še imate v sebi in sledite vsemu temu.

Tehtnica
Skrbeli boste za harmonične odnose in pri tem boste imeli kar odločilno in zahtevno vlogo. Zato poskrbite najprej za svoje notranje ravnotežje in pošten odnos do vseh.

Škorpijon
Pazljivo s prijatelji in javnostjo, saj vas lahko potisnejo v kot, če boste preveč računali na njih. Spremenite način razmišljanja, saj boste samo tako našli prave rešitve zase.

Strelec
Pazljivo, da se ne zapletete v odnose, ki so vas že v preteklosti obremenili. Ne obljubljajte ničesar zato, da se izognete občutku krivde. Raje se iskreno pogovorite.

Kozorog
Zdelo se vam bo, da se je vse zarotilo proti, a si boste morali priznati, kaj zares želite. Umirite nasprotujoča čustva in se resno pogovorite s sabo. Vztrajnost bo potrebna.

Vodnar
Ljubosumje vas bo pripravilo do tega, da se boste usmerili v cilje, pa tudi v sodelovanje. Vse boste imeli pod kontrolo, tudi svoja čustva ter dogajanje okoli vas.

Ribi
Kljub notranji tradicionalnosti boste odprti za spremembe in novosti. Stari odnosi vam bodo dali misliti, da se boste začeli zavedati svojih možnosti za napredovanje.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja