Astronapoved

Horoskop za nedeljo, 3. aprila

Andreja Novak / 090 77 85
3. 4. 2022, 07.28
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Zaskrbljeni in občutljivi boste, pa čeprav boste imeli številne priložnosti za nove spremembe in predvsem zase. Prenehajte skrbeti za vse druge in se predajte sebi.

Bik
Nove energije in številne ideje vas bodo prevzele in želeli jih boste čimprej realizirati. Naredite si dober načrt in obiščite vse potrebne ljudi ter čimprej stopite v akcijo.

Dvojčka
Trmoglavost bo koristna pri vztrajanju v nečim, kar okolje ni bilo najbolj navdušeno, vam bo prineslo večje uspehe. Zadovoljni boste in slavili zmago s praznovanjem.

Rak
Domišljija bo vaše najmočnejše orodje in lahko si boste vse zamišljali zelo natančno. Pazite pa, da gre vse samo v dobro smer, da si z njeno pomočjo odprete dobro vizijo.

Lev
Ne bojte se svoje občutljivosti in nežnosti. To je del vas in zato bodite hvaležni vsem, ki v vas podpirajo in sprejemajo ta nežni del. Čas je za notranjo harmonijo s sabo.

Devica
Kreativni boste in iskali moč za uresničitev svojih načrtov. Želeli se boste pogovoriti, saj ne boste čisto zaupali svojim idejam, a sočasno boste res želeli napredovati.

Tehtnica
Magnetizem v javnosti in do prijateljev vas bo okrepil v določenih odločitvah, ki vam bodo spremenile življenje. Ustvarjali boste red v vseh pogledih in pri tem celo uživali.

Škorpijon
Preko odnosov vam bo Usoda poslala spremembe, ki pa si jih že tiho želite. A potreben bo dober fokus, da boste lahko vse izpeljali točno tako, kot si želite.

Strelec
Nekateri prijatelji vas bodo presenetili in morali se boste postaviti zase. Ta novost vas bo sprostila, da se boste lažje začeli izražati sproti in tako dosegli večje uspehe.

Kozorog
Ne bojte se več svojih čustev, pa se bodo stvari hitro dobro odvile. Morala vam naj ne bo način življenja, saj boste morali opustiti kar nekaj sodb, če želite biti srečni.

Vodnar
Odlične ideje vam ne bodo pustile spati. Zaradi utrujenosti boste izgubili strah pred izpostavljanjem v javnosti. Stopili boste v ospredje in zmedli marsikoga, tudi bližnje.

Ribi
Navdih bo prišel iz javnosti in vas bo spodbudil k razmisleku o življenjski filozofiji. Opustite nekatere stvari, predvsem strahove glede sprememb in odgovornosti.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja