Astro

ASTRO NASVETI: od 16.7. do 22.7.2018

Andreja Novak, energijska svetovalka
16. 7. 2018, 09.29
Posodobljeno: 16. 7. 2018, 10.08
Deli članek:

Umirjen teden se obeta, brez večjih pretresov in spreminjanj. Koristno je, da vse, kar ste dosegli ali želite spremeniti v življenju, sedaj redno dnevno vpeljujete v življenje. Prvi krajec v četrtek vam bo držal podporo pri tem.

Prepustite se blagodejnim energijam novega tedna.

Ponedeljek, 16.7.

Sproščen ponedeljek bo. Že zjutraj se luna v devici poveže z Venero, kar vam bo dalo veliko radosti. Dobili boste željo in energijo za to, da se uredite, da uredite svoj dom in v zadovoljstvu začnete sodelovati z Življenjem. Kar dajete, prejemate.

Priporočljiva barva: bela in svetli, pastelni odtenki.

Torek , 17.7.

Delovno sproščen torek vas čaka. Učinkoviti boste, saj ne bo nobenih motečih dejavnikov. Zato ne zapravljajte časa, temveč sledite seznamu dejavnosti, ki ste jih že dlje časa prelagali in jih naredite danes. Zvečer pride luna v tehtnico in zadovoljni boste s sabo ter bolj odprti za pogovore.

Priporočljiva barva: siva v vseh odtenkih.

Sreda, 18.7.

Luna je v tehtnici. Obeta se dober dan za pogovore, kreativnosti, domišljijo in skupna odločanja o tem, kaj boste s kom dobrega naredili. Sproščeni boste tudi v kreativnosti in prostem času. Ustvarjajte, obiščite razstave, prireditve ali se srečajte s prijatelji. Dober dan je tudi za zmenke

Priporočljiva barva: zelena.

Četrtek, 19.7.

Harmonija in ustvarjalnost vas bosta danes podpirali. Zvečer je prvi lunin krajec, ki nakazuje dobre začetke in vas podpira pri vsem, kar si želite na novo vpeljati v svoje življenje. Naredite nekaj zase, za svoje telo, Dušo in prosti čas, nekaj za dom in nekaj za svoje delo.

Priporočljiva barva: vsi odtenki modre.

Petek, 20.7.

Zgodaj zjutraj luna preide v škorpijona, zato bo petek bolj intenziven dan: tako čustveno kot poslovno. Usmerite se v tiste stvari, ki jim želite priti do dna, jih razrešiti. Današnje energije vas bodo vodile v globlje vode razmišljanja in dojemanja.

Priporočljiva barva: črna in temno rdeča.

Sobota, 21.7.

Sobota bo polna možnih darov, ki vam jih lahko poklonijo narava in dobre energije, saj se povežeta Luna in Jupiter. Dan začnite s sprostitvijo in odpiranjem vsemu, kar bi radi doživeli danes: harmonijo, red, jasnost … in vsaj 15 min meditirajte na  notranje zadovoljstvo in Svetlobo.

Nedelja, 22.7.

Vse najboljše Levi! Danes se pričenja vaša vladavina, vaš vpliv je največji in sočasno se začenja mesec najbolj odprtih energij narave. Ne ostajajte zaprti v prostorih, pojdite in si napolniti baterije na različne točke v naravi. Če ste na dopustovanju, sodelujte s Soncem, morjem in Svetlobo, da si obnovite energije tudi za jesen. Lepo nedeljo!