Astro

Sončni mrk že prinaša težave, svetujemo vam ...

T.P.
12. 7. 2018, 17.19
Posodobljeno: 13. 7. 2018, 07.35
Deli članek:

Povečano število prometnih nesreč in hudi zastoji na cestah so že včeraj nakazovali na to, da se bliža sončni mrk, ki se je odvil danes zgodaj zjutraj.

PS
Bodite umirjeni, čim manj komunicirajte, meditirajte.

Odpovejte, kar lahko

V dneh okrog sončnega mrka odpovejte pomembne sestanke in potovanja, ne začenjajte novih poslov in se, če je le mogoče, izognite kirurškim posegom oziroma vsemu, kar je tvegano. V teh dneh je povečana nevarnost poškodb ter drugih nesreč.  

Dva tedna prej in dva tedna po mrku precej ljudi, zlasti starejše generacije, občuti poslabšanje zdravstvenega stanja, posebej kroničnih bolezni. Na udaru so srčni bolniki, za katere je najbolje, da v tem času zmanjšajo telesne aktivnosti, vključno z rekreacijo.

ps
V petek se bo zgodaj zjutraj odvil sončni mrk in mlaj v raku.

Ne delajte usodnih korakov

Na dan mrka se zmanjša intelektualna aktivnost, zato ne razmišljajte preveč in ne počnite nič takega, kar bi bilo posebej pomembno za vas, ne sprejemajte usodnih odločitev, saj se vam kaj lahko zgodi, da boste napačno ocenili realno situacijo. Napaka, ki jo lahko storite zaradi tega, pa bo na vaše življenje vplivala dolgoročno. Starodavni astrologi so verjeli, da takšne posledice vplivajo na življenje toliko mesecev, kolikor je trajal mrk. Paradoksalno pa je, da se ljudje prav v času mrka odločajo za usodne korake oziroma korenite življenjske spremembe. 

V teh dneh ljudje trpijo tudi psihično. Povečuje se število samomorov ter duševnih težav, tesnobnosti, nejasnosti in celo panike. Treba je vedeti, da se takšni občutki polaščajo tudi ljudi, ki navadno nimajo tovrstnih težav. Pa še nekaj, v tem času se ne boste mogli zanesti niti na intuicijo, ki bo mrknila skupaj z mrkom. Pričakujte popolno blokado. 

Spodbudite svoje notranje čiščenje z meditacijo, s poglabljanjem vase in v svoje občutke. Videli boste, kako hitro vam bo postalo jasno, kaj morate čim prej spustiti iz sebe, da boste lahko zaživeli tako, kot si globoko v sebi že ves čas želite.

Dobronamerni napotki za te občutljive dni

- Izognite se potovanjem.

- Ne jejte tri ure pred in po mrku.

- Izogibajte se alkoholu in nikotinu.

- Vozite zelo previdno ali raje pustite avto pri miru.

- Ne začenjajte finančnih poslov.

- Čim manj komunicirajte.

- Ne začenjajte ničesar novega.

- Ne bodite preveč aktivni, umirite se.

- Priporočena je meditacija in drugi duhovni obredi.

- S pozitivnimi mislimi prosite za najvišje dobro.

- Priporočeno je prhanje pred mrkom.

- Odrecite se slabim navadam.

- Osvobodite se nezaželenih oseb v življenju.