Napoved

Horoskop za četrtek, 15. marca

W.Y.
15. 3. 2018, 06.25
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Nekdo se bo sicer izkazal za precej nesramnega, vendar vas to ne bo odgnalo stran. Sami presodite, ali se splača imeti opravka z njim. V bistvu boste na koncu vi tisti, ki boste trpeli posledice.

BIK - Nekaj vam še ni jasno ali zadeve ne sprejmete kot bi jo morali, s čimer si lahko povzročite nekaj nevšečnosti. Uredite pravne zadeve, ki že nekaj časa trkajo na vaša vrata in se z njimi ne upate soočiti.

DVOJČKA - Poznate svoje omejitve in strahove, ostane pa vam še samo to, da preidete k dejanjem in realiziranju situacije. Nikakor pa ne tuhtajte predolgo, ker boste le izgubljali dragoceni čas.

RAK - Dan bo obljubljal veliko lepega in tudi vi boste pripravljeni marsikaj pokazati in tudi dokazati. Prebujajo se vaša čustva, zato boste vedno bolj polni novih idej, željni sprememb in dogajanja.

LEV - Zatekate se v pestra razmišljanja in fantazije. Preprosto si želite več, tako v službi kot tudi v osebnih odnosih, ki lahko danes dobijo boljši in lepši pridih. V večernih urah se obeta zanimiv klepet.

DEVICA - Preložite sestanek, saj bi morda izgubili nekaj časa ali dragocene energije. Ostane še veliko nerešenih vprašanj, ki se bodo kopičila in vas vznemirjala iz trenutka v trenutek. Ne dovolite si slabe volje.

TEHTNICA - Če ste nezadovoljni, potem poskusite ugotoviti, kaj vse bi lahko spremenili. Morda bo neizogibno tudi prilagajanje ali pa to, da se končno postavite zase. Poiščite novo in predvsem drugačno pot.

ŠKORPIJON - Bodite odkriti in optimistični, saj se vse počasi obrača v vašo smer in korist. V ljubezni vam bo uspelo doseči ravnovesje in harmonijo, po kateri hrepenite že dlje časa.

STRELEC - Pred nekom se boste pokazali v malce slabši luči. Z nadutostjo resnično ne boste naredili dobrega vtisa. Poskrbite za drugačno obnašanje in odprla se vam bodo mnoga nova, boljša vrata.

KOZOROG - Okoliščine se bodo danes izboljšale, tudi na poslovnem področju. Morda nimate dovolj časa za vse, toda vsaj na večjem sestanku se boste dogovorili za nekaj pomembnega.

VODNAR - Če danes ne boste pazili na svoje besede, boste nekoga potisnili v neprijetno situacijo. V zraku boste začutili ljubezen, zato se zvečer prepustite čarobnosti in romantičnim trenutkom.

RIBI - Nekdo zaupa v vas, čeprav vam tega ne bo povedal takoj, ko se bosta slišala. Tudi sami boste nekoliko zadržani, toda danes bosta našla skupni jezik in se pogovorila o vsem, kar vas bremeni.