Astro

Horoskop za nedeljo, 4. februarja

W.Y.
4. 2. 2018, 06.51
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - V današnjem dnevu s svojo sorodno dušo ne boste ravno na isti valovni dolžini, kar vas lahko malce obremeni. Proti večeru boste bolj kot ne izčrpani, zato si družbe niti ne boste želeli.

BIK - Čaka vas učinkovit, vznemirljiv dan, ko boste nekoliko močneje čutili, kam je potrebno iti in kaj je potrebno narediti, da končno izboljšate kvaliteto svojega življenja.

DVOJČKA - Z ugodnimi planetarnimi vplivi se boste hitreje sprostili in bolje zabavali. Vse se bo dobro končalo in tudi v ljubezni boste zadovoljni, saj vam bo ljubljena oseba namenila veliko pozornosti.

RAK - Z veseljem se boste danes podali v raziskovanje zadeve, ki vas mika že nekaj časa, pa ste imeli občutek, da je za vas nedosegljiva. Z odločnostjo boste premikali gore.

LEV - V današnjem dnevu lahko pričakujete velik preobrat, ki bo odločilno vplival na nadaljnji potek dogajanja na ljubezenskem področju. Celotna situacija vam bo povrnila izgubljeno upanje.

DEVICA - Počakajte, posebno če se ne morete odločiti med dvema opcijama. Počasi in ob upoštevanju dejstev boste ugotovili, katera vam je bolj pisana na kožo in vam prinaša več rezultatov.

TEHTNICA - Samozavest, ki ste jo pridobili tekom tedna je tista, ki vas bo držala pokonci tudi v težkih trenutkih, ki se lahko danes naključno pojavijo na ljubezenskem področju.

ŠKORPIJON - Vaš optimizem se bo nekam izgubil in kar na enkrat se bo potrebo soočati z lastnimi in tujimi napakami. Vzemite si čas zase, naredite nekaj kar vas bo spočilo in preprosto uživajte.

STRELEC - Čeprav je danes nedelja, boste ves čas hiteli in se obremenjevali z določenimi zadevami. Raje mirno in potrpežljivo počakajte na razplet dogodkov in prijateljem namenite več pozornosti.

KOZOROG - Z nekom imata veliko skupnega, vendar to ne pomeni, da se morate popolnoma prilagoditi. Kljub vsemu vztrajajte pri svojih odločitvah in si ne dovolite da nekdo manipulira z vami.

VODNAR - Danes si boste zelo želeli, da bi vam uspelo doseči kar ste si zastavili na zasebnem področju. Srca nikar ne odpirajte na silo, saj bi s tem povzročili le škodo.

RIBI - Na zasebnem področju vam bo danes dana priložnost poglobiti odnose in se pogovoriti o vseh nastalih težavah. Žal pa ne bo šlo brez truda in vaše potrpežljivosti.