Astro

Horoskop za petek, 2. februarja

W.Y.
2. 2. 2018, 06.35
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN - Danes lahko pričakujete naporen dan na poslovnem področju, saj se boste komaj prebijali skozi zadeve, ki vas bodo dušile. Partner vas ne bo razumel, zato se lahko pojavi konflikt.

BIK - Potrebujete več pozornosti kot običajno, zato pojdite v družbo in klepetajte o sebi in svojih dosežkih. Bolj pozorni pa bodite tudi na finančno področje, saj vam zmanjkuje denarja.

DVOJČKA - Previdnost v odnosih bo danes dobrodošla, saj vas bo nekdo ves čas preizkušal in opazoval vaše korake. Če imate namen izdati skrivnost, se to ne bo ravno dobro končalo.

RAK - Dobro se boste počutili, saj vas spremlja moč, ki ste jo dobili preko svojih dosežkov. Ne pozabite odgovoriti osebi, ki vztrajno čaka na vaš odziv, saj bo kmalu obupala.

LEV - Misli in čustva vam uhajajo k zanimivi osebi, ki jo srečujete na vsakem koraku, vendar nimate dovolj poguma, da bi jo ogovorili. Poskusite uporabiti drugačno, direktno taktiko.

DEVICA - Doživeli boste presenečenje, ki vam bo na poslovnem področju prineslo izjemen uspeh. Brez slabe vesti lahko proti večeru ugasnete telefon in se predate dobri družbi.

TEHTNICA - Danes vam bo na kožo pisana družba tistih, ki so ustvarjalni in samozavestni. Tokrat se ne boste ušteli, če boste postavili vprašanje, saj boste dobili konkreten odgovor.

ŠKORPIJON - Dela bo veliko, kar vam bo po eni strani všeč, po drugi strani pa ste preutrujeni, da bi se ukvarjali z malenkostmi. V ljubezni ne bi smeli tako dolgo oklevati.

STRELEC - Željo imate, da bi ostali samostojni, toda glede določenih zadev se vseeno morate posvetovati. Če vam nekaj še ni jasno, vsekakor vprašajte, ne bodite preponosni.

KOZOROG - Danes se boste zelo hitro odločali, morda celo nekoliko prehitro, ker se vam bo priložnost, ki je na vidiku zdela mikavna. Previdno, posebno s tistimi, ki jim ne zaupate.

VODNAR - Zaradi pritiskov okolice boste danes prisiljeni spremeniti svoj način komunikacije. Ustavili se boste pri nekom, ki do vas ni iskren in vas iz dneva v dan vznemirja.

RIBI - Poslovno področje bo zahtevalo veliko vztrajnosti. Dobro je da se postavite zase, toda nesmiselno upiranje lahko v današnjem dnevu ustvari napetosti in nezadovoljstvo.