Napoved

Horoskop za nedeljo, 5. novembra

W.Y.
5. 11. 2017, 07.10
Posodobljeno: 5. 11. 2017, 08.04
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Želite si več počitka, a ne morete se sprostiti. Preveč vas mučijo srčne težave, ki se že predolgo vlečejo. V svojem stanovanju naredite čistko in pobrišite prah, da se ne boste zadušili.

BIK - Tudi danes razmišljate predvsem o delu. Nikakor se ne morete ustaviti, imate občutek, da obveznostim ni in ni konca. V ljubezni ste nekje med prijateljstvom in drugačnimi, toplejšimi čustvi. Vaše srce se še ne more odločiti, zato ne hitite.

DVOJČKA - Malo več časa posvetite družinskim članom, ker že pogrešajo vašo razposajenost. Privoščite si piknik v naravi in ne pozabite povabiti starih prijateljev.

RAK - V ljubezni ste pripravljeni na nekaj novega. Ne govorite preveč o skritih željah ali vsaj izberite prave besede. Odpravite se na pot, zadovoljni boste, in to bo očitno na vašem obrazu, ne morete se sprenevedati.

LEV - Zelo boste razposajeni, žareli boste od energije. Kar si boste zamislili se vam bo uresničilo. Danes boste morali nastopati zelo samozavestno, da se boste, če se hočete izogniti napetemu ozračju.

DEVICA - Produktivnost iz preteklosti se bo obrestovala, zato dobrega počutja ne bo manjkalo. Začnite razmišljati o zasluženem dopustu. Presenetite partnerja. Dobra volja bo na vidiku.

TEHTNICA - Dobra volja bo na vrhuncu in to se vam bo kazalo na obrazu. Čustvena bogatost bo napolnjevala vaš imunski sistem. Odprite srce partnerju, z veseljem vam bo prisluhnil In vam dal koristen nasvet.

ŠKORPIJON - Pazite, kako boste ocenili nedavne dogodke. Kljubujete dragi osebi, a le zato, ker ne vidite druge rešitve. Nikakor ne morete iz začaranega ljubezenskega kroga, tisto, kar se vam ponuja, vam ne zadostuje.

STRELEC - Odprlo se vam bo veliko finančnih možnosti. Preučite jih in zgrabite za tisto, ki vam bo prinesla največ dobička. Vztrajni boste, zato prihajata dobro počutje in veliko razumevanja.

KOZOROG - Premislili se boste, a pazite, da nekaj ne bo trajalo v nedogled. Opustili boste neko dejavnost, za katero niste čutili prevelikega navdušenja. Dobra volja bo blagodejno vplivala na vaše počutje.

VODNAR - Edini problem, ki se bo občasno pojavil , bo razdvojenost med tem, kar čutite do prijatelja. Posvetite se malo bolj svoji fizični in psihični kondiciji. Malo več pozornosti polagajte medsebojnim odnosom in prijateljem.

RIBI - Dobro prezračite prostor, koristilo vam bo. Takoj boste boljše volje. Nekaj vam ne gre od rok tako, kot doslej. Imate v mislih nekaj drznega, a zadeva osebo, ki se še ni odločila.