Napoved

Horoskop za sredo, 26. julija

W.Y.
26. 7. 2017, 06.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN - Že na začetku dneva boste našli odlično rešitev za nesposobno organizacijo določenega projekta. Nekaj zadev se bo zaradi tega ustavilo, ampak to ne bo trajalo dolgo.

BIK - Pri romantičnem srečanju boste pokazali več kot doslej. Vse se bo končalo dokaj ljubko. Očitno je najbolje, ko se ne pripravljate predolgo in vse skupaj pride na dan spontano.

DVOJČKA - Po navadi najbolje delate takrat, ko morate pohiteti. V ljubezni ste morda nekoliko naivni. Želite si verjeti v nekaj, kar bi morali vseeno preveriti. Pazite, komu boste zaupali.

RAK - Tako na delu kot v ljubezni vas rešuje tudi vaša iznajdljivost. Pod pogojem ,da boste počakali na popoldanske, ugodnejše okoliščine. Imeli boste dovolj energije, pa tudi iznajdljivosti.

LEV - Nekaj delovnih nepravilnosti ali neujemanja z drugimi udeleženimi ponovno načenja vaše zdravje. Kar pomeni le, da bi morali večkrat globoko vdihniti in si določiti prioritete.

DEVICA - Dovolj vam je ugajanja za vsako ceno, ne glede na to, kakšne koristi ste imeli od tega. Razmišljali boste samo s svojo glavo in prenehali verjeti tistim, ki si za prijaznim nasmeškom želijo vašega neuspeha.

TEHTNICA - Kljub pozitivnem razpoloženju v družinskem krogu si vzemite trenutek ali dva zase. Že zato, da si boste lahko pošteno oddahnili in se sprostili v pravi, zabavni družbi.

ŠKORPIJON - Doma vam še vedno nečesa primanjkuje, da bi bili popolnoma zadovoljni. Vse skupaj se bo odražalo v ljubezni. Pri tem pazite, če imate opravka z mlajšo osebo.

STRELEC - Neka situacija vam ni najbolj pisana na kožo, vendar se boste morali z njo nekako soočiti. Pri tem vam lahko pomaga dober prijatelj ali sorodnik, ki vas bo usmeril na pravo pot.

KOZOROG - Počasi bo čas, da se odpravite na neko pot ali izlet. V službi nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč, saj se vam bodo dogajale nenavadne situacije. Kljub temu se boste sposobni postaviti zase.

VODNAR - Sreča bo danes na vaši strani, zato se lotite zadev, ki vam niso najbolj pisane na kožo. Konec delovnega dneva se boste počutili zadovoljno, obeta se vam tudi romantika.

RIBI - Simpatija vas danes ne bo pustila na miru. Vi pa ne boste najbolj zadovoljni s takšno situacijo. Poskusite se nekoliko bolj postaviti zase in zahtevati nekaj več prioritet.