Napoved

Tedenski horoskop: dober teden za leve, strelce in bike

W.Y.
23. 7. 2017, 13.22
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Sonce v znamenju leva bo poskrbelo, da ne boste razočarani ter da bo vaša samopodoba malce višja.

Profimedia
Nekaj zapletov in neiskrenost lahko pričakujejo raki, tehtnice in ovni.

Temperamentne odločitve, ki jih boste sprejemali, se bodo razvijale v pravi smeri. V torek, ko Merkur začne potovati po znamenju device, prehajate v bolj natančno usmerjeno razmišljanje in skrbnost na finančnem področju. Venera v dvojčkih bo razveselila predvsem tiste, ki si želite v razmerju več dogajanja in brezskrbne komunikacije. Teden bo najbolj naklonjen levom, strelcem in bikom, nekaj zapletov in neiskrenost pa lahko pričakujete raki, tehtnice in ovni.

OVEN
V torek, ko luna pride v devico, bo nekaj več pomislekov glede zadeve, ki je za vas zelo pomembna. Potem pa utegnete povedati vse naenkrat, ob pravem izbruhu čustev in iskrenosti. Ure bodo hitro minevale in malce boste utrujeni, toda izredno zadovoljni, saj ste končno odprli pomembno poglavje. Proti koncu tedna pričakujte še nekaj prijetnih presenečenj.

BIK
Nikar ne posedajte v sredo in četrtek križem rok, to se vam zagotovo ne poda. Vse boste še pravočasno nadoknadili, a le, če boste resnično usmerjeni v tisto, kar je najbolj pomembno. Kmalu bo marsikaj nekoliko drugače, saj vas bodo dogodki nekako zmedli in zamajali vaš optimizem, s katerim se boste želeli prebiti v ospredje zgodbe, ki se odvija.

DVOJČKA
Na poslovnem področju niste dovolj zbrani in motivirani. K sreči pa gre za zadevo, ki jo lahko še ponovite, tako da se nikar ne bojte nepotrebnih zapletov. Obeta se vam srečanje, ki bo zelo prijetno. Možno je, da boste ostali brez besed ali pa začutili ne prav prijetno vznemirjenje, ki bo trajalo. Le počasi, saj morda gre le za vaš notranji občutek.

RAK
Pustili boste odličen vtis, kljub temu pa komaj čakate, da nekaj dokončate. Previdni bodite v sredo z luno v devici glede uradnih opravkov, saj ste odvisni od drugih. Izkoristite tudi določene informacije. Uspešni boste pri reševanju finančnih vprašanj, čeprav lahko pričakujete manjše zastoje, ki ne bodo odvisni od vas. Spoznali boste lastno moč, ki jo lahko tudi spretno uporabite.

LEV
Domišljije vam v prvih dneh tedna zagotovo ne bo zmanjkalo, še posebej če lahko zadenete dve muhi na en mah in se dogovorite tudi glede zanimive dejavnosti. Napredek bo sladek a zelo majhen. Največ zanimivega bo v družbi prijateljev. Vrtenje v začaranem krogu, ki ni niti najmanj prijetno ali simpatično vas bo spremljalo in celo malce obremenjevalo.

DEVICA
Enostavne rešitve se umikajo iz vašega življenja in prihaja konkretno soočanje z omejitvami, ki vam najprej ne bodo ravno najbolj všeč, vendar jih boste kljub temu sprejeli. V ljubezni vas bo čez vikend vodil iskrn pristop, kar pa zagotovo ni dovolj za trdnost in stabilnost odnosa. Na poslovnem področju se čim prej pozanimajte glede finančnega dela.

TEHTNICA
Napetost, ki ste jo čutili, bo sredi tedna nekoliko popustila. Lahko se odpravite na pot ali začnete nekaj, s čimer ste odlašali. Prijetna oseba vam bo prisluhnila, kar vas bo razveselilo. Pred vami je izredno zanimiv in uspešen čas, poln novih priložnosti ter srčnih utrinkov. Dogodki vas bodo kar zlepa zmedli in zamajali vašo krhko samozavest.

ŠKORPIJON
Bolj boste uživali pri igri zapeljevanja kot pa pri samem odnosu, kar bo opazila tudi oseba nasprotnega spola. Odlično boste disciplinirani in z veseljem se boste pogovorili o vsem. Veliko sprememb prihaja konec tedna v vaše življenje. Z nekaj prilagajanja na napetosti in spremembe, pa so lahko to tudi konstruktivne rešitve in nov začetek. Delovali boste premišljeno.

STRELEC
Čustva bodo v sredo zaradi vpliva lune v devici nekoliko potlačena, vendar boste veliko naredili, če boste skoncentrirani na to, kar je za vas v tem trenutku zares pomembno. Nekaj vam še ni najbolj jasno ali pa se preprosto ne morete navaditi na nove smernice. Vsemu boste tokrat pripisovali prevelik pomen, potem pa vam bo nekoliko lažje.

KOZOROG
Tokrat boste neprestano oklevali, saj vas ne prepriča dejstvo, da je nekdo resnično predan skupnim ciljem. Konec tedna vas bo zamikalo nekaj novega in dobro se boste odrezali. Čakali boste na nekaj informacij, ki lahko pomenijo prebujanje in dokončen razplet zadeve, ki vas obremenjuje. Prisluhnite prijateljem, saj bodo delili najboljše možne nasvete.

VODNAR
V tednu, ki je pred vami boste izredno spremenljivega počutja. Prišli boste do zaključka, da se je bolje ustaviti, kot tvegati z nekom, ki očitno ne namerava popustiti. Konec tedna si boste z luno v tehtnici morali postaviti pravila igre, ki se jih bo treba držati. Planeti vam obljubljajo napredek, vendar le v primeru, če boste osredotočeni, iskreni in pozitivno naravnani.

RIBI
Pri vas bo v prvih dneh tedna veliko odvisno od trenutnega občutka, čeprav se potem vedno znova zavedate, da bi se morali odzvati povsem drugače, nekoliko bolj odločno. Preverite vse, kar je v povezavi s pomembnimi zadevami in papirji. Morda je ostalo še nekaj, česar do sedaj niste opazili. Svojih sogovornikov nikar ne prekinjajte, raje brzdajte svojo nepotrpežljivost.