Astro

Horoskop za petek, 23. decembra

W.Y.
23. 12. 2016, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Stara navada je železna srajca. Tega se boste zavedli celo vi, ki ste vajeni, da zadeve potekajo po ustaljenih tirih. Popoldne izkažite več pozornosti tistim, ki si zaslužijo.

BIK – Tokrat ste že močno naveličani določenih opravkov. Upate, da se bo reševalo drugače, hitreje, a resnica je vendarle drugačna. Pazite pri zahtevnejših fizičnih opravilih.

DVOJČKA – Nekdo vam ne more dokazati, da nimate prav. Še preveč se izpostavljate, posebno v delovnem krogu. Enkrat ste imeli srečo, kar ne pomeni, da se bo ponavljalo v nedogled.

RAK – Z ljubeznijo ne boste imeli težav. S partnerjem bosta tekmovala, kdo ima več zaslug za vajino ljubezensko idilo oziroma uspešno ljubezensko zvezo.

LEV – Pričakujete preveč od nekega srečanja, ki bo vseeno imelo drugačne posledice. Niste pripravljeni brati med vrsticami, čeprav nekdo pričakuje od vas prav to, da razumete tudi neizrečeno!

DEVICA – Težko obdobje, ko sta s partnerjem za vsak korak naprej naredila dva nazaj, se je nepreklicno končalo. Zdaj bosta lahko le še napredovala, vajina ljubezen pa se bo neovirano razcvetela.

TEHTNICA – Druženja z napačnimi ljudmi vas lahko dokaj obremenijo, če se boste nenehno komu prilagajali. Glede dela lahko zahtevate nekaj črnega na belem.

ŠKORPIJON – V vas se pripravlja nov udar predvsem na finančnem področju. Sprva se boste srečali s težavami, potem pa pride nenadni preobrat v vaše dobro.

STRELEC – Nekaj vas preveč spominja na preteklost, zato boste previdni. Zaupajte bližnjim inpazite glede stroškov. Šlo vam bo zelo dobro. Pričakujete lahko napredek na področju izboljševanja kvalitete dela in odnosov s sodelavci.

KOZOROG – Nedavni uspehi bodo v vas prebudili močno željo, da bi dosegli še več. Pretiran pohlep bo sicer obrodil sadove, toda cena zanje bo precej visoka.

VODNAR – Vsaki zadevi se posvečate izredno natančno, v ljubezni pa nekoliko pretiravate z načrtovanjem vsakega dogodka. Pustite se presenetiti in ne zavrnite možnosti za vsaj krajši izlet.

RIBI – Ker boste želeli uspeti za vsako ceno, boste pripravljeni izdati tudi nekatera svoja načela ali prekršiti pravila. Nekega dne se boste morali zaradi tega zagovarjati.