Astro

Horoskop za četrtek, 22. decembra

W.Y.
22. 12. 2016, 06.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia

OVEN – Tokrat boste pod vplivom drugih in njihovih muh. To vas ne navdušuje, saj imate že preveč opravka z lastnimi spremembami počutja, ki vas ovirajo.

BIK – Lahko ste mirni, imate podporo in možnost, da se premaknete naprej. Okoli vas je veliko ljudi, ki vas imajo radi. Premišljujete o delu, o nečem, kar vas čaka naslednji dan.

DVOJČKA – Na začetku dneva boste nekoliko počasnejši, morda namenoma nočete videti določenih stvari, ki so več kot očitne. Imate veliko več dobrih zamisli kot v preteklih dneh.

RAK – Nekaj vam ne da miru. Morda je to občutek, da lahko še enkrat poskusite pri osebi, ki vas še vedno zanima. Povabite jo na pijačo in izpovejte svoja čustva.

LEV – Pazite, kako se boste dogovorili s sorodnikom. Priznati si morate, da niste dovolj potrpežljivi. To se vam po navadi dogaja takrat, ko ste že utrujeni.

DEVICA – Današnji dan vam lahko prinese obilico lepih trenutkov in vse boste reševali lažje kot običajno. Še posebej tiste stvari, s katerimi odlašate že dlje časa.

TEHTNICA – Nekdo vam bo pomagal, da se boste domislili briljantne ideje. Morali se boste le še odločiti, komu bi jo povedali, saj bo to najpomembnejši korak.

ŠKORPIJON – Ob nekem srečanju vam ne bo prav prijetno. Ne izčrpajte se preveč. Prepuščate se razvadam, to vas bo drago stalo, zlasti v odločilnih trenutkih.

STRELEC – Dobre novice iz tujine spreminjajo vaše načrte. Še zadovoljni boste, zgodil se je preobrat, ki vas lahko umiri. Doma boste zgladili spor med različnimi generacijami.

KOZOROG – V ljubezni ne bo vse teklo gladko, ker planeti ne bodo preveč velikodušni. Ravno ko boste mislili, da je končno vse v redu, se bo spet zapletlo.

VODNAR – Vse se vrti in spreminja. Zato naj vas ne preseneti, če boste ob nekem srečanju ostali neverjetno hladni. Odzvali se boste povsem drugače, kot ste načrtovali.

RIBI – Storite kaj, da bi rešili zadeve, posebno na pravnem področju. Določenih stvari nihče ne more narediti namesto vas. To se nanaša tudi na določene čustvene priložnosti.