Astro

Horoskop za sredo, 30. novembra

W.Y.
30. 11. 2016, 06.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN – Danes se boste pošteno namučili, saj boste morali uskladiti želje in možnosti glede poslovne prihodnosti. Dvakrat premislite, preden rečete zadnjo besedo.

BIK – Tisti, ki ste v zvezi, danes je čas, da se vi prilagodite partnerju. Skupaj se lotita nečesa, kar bo njemu všeč. To se vam bo obrestovalo, saj vaju bo še dodatno povezalo.

DVOJČKA – Prišlo bo do zanimive spremembe, kar se tiče vašega dela vas bo pripravilo do tega, da se vključite v projekt, ki bo prinesel večji dobiček. Združite se z ljudmi, ki imajo podobne interese in dosegli boste napredek.

RAK – Ni rečeno, da vas ne bo zaneslo in boste nakupovali stvari, ki jih ne potrebujete in ki poleg vsega še presegajo vaše finančne sposobnosti. Glejte, da vam to ne bo prešlo v navado in postalo vaša strast.

LEV – Preden se odločite za kakšen podvig, se o tem posvetujte s prijateljem, saj mu morda vaši načrti ne bodo najbolj po godu. Danes bodo okoliščine primerne za sproščeno počutje.

DEVICA – Doma pokažite več razumevanja, posebno v odnosih s starejšimi. Nekaj vam še ni jasno, a ni trenutek, da bi se prepirali. Zato bo najbolje, če se boste enostavno umaknili, dokler se prah ne bo polegel.

TEHTNICA – Že zjutraj, ko se boste zbudili, bo vaša prva misel partner in kako prijetno bi bilo, če bi dan preživela skupaj, zato poskrbite, da se čim prej vidita.

ŠKORPIJON – Danes boste občutili nekaj težav z denarjem, vendar bolj v tem smislu, da vam tudi boljše materialne priložnosti ne nudijo pravega veselja.

STRELEC – Te dni lahko izkoristite svoje ideje v družbi prijateljev. Verjetno ga ni človeka, ki ne bi sodeloval pri vaših neumnostih. Kljub temu ne bodite preveč ekstremni.

KOZOROG – Načrti, ki ste jih naredili, bi se lahko uresničili in končno s sabo prinesli tudi nekaj dobrih rezultatov. Telo vam bo nekaj sporočalo, prisluhnite mu.

VODNAR – Tokrat enostavno ne morete mimo določenih stvari, ki vas motijo. K sreči pa se boste z novimi težavami spoprijeli drugače, veliko bolj diplomatsko, kar vam prinaša nekaj pozitivnih točk.

RIBI – Vaša vključenost v dobro delo bo lahko prinesla pozitivne učinke, a če boste preveč časa delali to, boste zamudili priložnost spoznati osebo, ki vam bo ponudila nekaj zanimivega.