Astro

Horoskop za petek, 11. novembra

w.y.
11. 11. 2016, 06.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Vaše ideje bodo prišle do nadrejenih in v vaše veliko veselje jih bodo tudi upoštevali. Deležni boste prijetnih pohval.

BIK – Izborili si boste nekaj miru in se posvetili svojim potrebam. Čustveno ste lahko mirni in čas, ki je pred vami, bo predvsem razmišljanje o tem, kako bi končno zaužili nekaj več svobode.

DVOJČKA – Pripravljeni boste na nov izziv, ki je pred vami, časa za umik ne bo ne glede na vaše objektivno razmišljanje. Sprijazniti se morate, da ste nepogrešljivi.

RAK – Težav v današnjem dnevu ne bo. Imeli boste ogromno možnosti, da si izborite nekaj novega, kar prinaša val navdušenja in polnjenje vašega bančnega računa.

LEV – Čutili boste, da lahko naredite nekaj, kar si že dolgo želite. Namenoma boste sprožili neke govorice, ki bodo na druge delovale z grozo in nezaupanjem.

DEVICA – Naj vam ne bo na prvem mestu samo zaslužek. Bodite solidarni in povabite k projektu še nekatere ljudi, ki so vam v preteklosti nesebično pomagali.

TEHTNICA – Vezani bodite previdni pri željah in se izognite obračunavanju s partnerjem. Še je čas, da se izognete težavam, ki vam križajo pot in sprožajo vašo jezo.

ŠKORPIJON – Imeli boste občutek, da ne sledite partnerjevim korakom. Občutek je lažen, saj delate vse tako, kot se od vas pričakuje. Glede na to, da vas rado zanese iz smeri, večkrat preverite, kje ste.

STRELEC – Partnerjeva podpora in njegova dobra namera sta tokrat vaš edini zaveznik. Popoldne, ko bo končno zadovoljeno vašim potrebam, si boste oddahnili.

KOZOROG – Ljubezen vam bo danes krojila usodo tudi na poslovnem področju. Zašli ste s smeri in se podali v neznano. Dobro veste, da službenih in zasebnih zadev ni dobro mešati.

VODNAR – Tekmovalnost se bo izrazila, ko bosta s partnerjem naletela na manjše zastoje na čustvenem področju. Izkoristita premor za temeljit razmislek, kako naprej.

RIBI – Aktivni boste, kar bo opazil tudi partner. Z navdušenjem vas bo opazoval in občudoval, ker ste ne glede na vse še vedno v tako dobri formi.