Astro

Horoskop za sredo, 7. septembra

w.y.
7. 9. 2016, 06.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Ne morete se kar tako zlahka umakniti iz neke družbe. V njej je nekdo, ki vas še posebno moti. Po drugi strani pa bi se lahko bolj potrudili in dosegli sožitje.

BIK – Pazite se polen, ki vam jih bodo nekateri metali pod noge! Na ljubezenskem področju boste ponovno čutili metuljčke v trebuhu in zadovoljstvo, ki vam pripada.

DVOJČKA – Tako z vašimi bližnjimi kot s sodelavci tokrat raje ravnajte v rokavicah. To bo edini način, da se izognete sporom. Pazite tudi na svoje zdravje.

RAK – Navdušeni boste nad tistim, česar vaši bližnji morda niti ne opazijo. Vsaj občasno si privoščite kakšen oddih od dela in sprostitev s prijatelji, ki vas že pogrešajo.

LEV – Niste nezmotljivi, čeprav to težko priznate, posebno v navzočnosti nekoga od starejših ali nadrejenih. Pri poslovnih pogajanjih več poslušajte in manj govorite.

DEVICA – Vezani, vaš partner si bo danes želel biti v središču pozornosti, zato se boste počutili malce odrinjene. Čeprav vam to ne bo najbolj pogodu, mu tega ne pokažite.

TEHTNICA – Veliko bolj sproščeni boste, kot ste bili v zadnjih dneh. Ljubezni se boste prepustili brez zadržkov, romantično bo. Delo vas bo že počakalo, ne skrbite.

ŠKORPIJON – Nekaj vas ne bo prav navdušilo, a počasi vam bo uspelo vse skupaj obrniti v svojo korist. Zanimivo je, kako ste hitri in uspešni takrat, ko je treba pohiteti.

STRELEC – Nekaj boste zamudili, sicer pa se bo takoj pokazala nova priložnost. Popoldne boste začutili posledice manjše utrujenosti, ki pa ji nikar ne podlezite.

KOZOROG – Ne glejte preveč osebno na zadevo, ki se vas ne sme dotakniti. Vpletena oseba se mora znajti in odločiti sama, brez vašega vmešavanja.

VODNAR – Zelo optimistični boste v današnjem dnevu. Vse bo potekalo kot po maslu, počutili se boste odlično. Ljudje bodo radi v vaši bližini, saj jih boste znali zabavati.

RIBI – Poslovne zadeve bodo tekle gladko in brez večjih zapletov. Prav tako bo v ljubezenskem življenju. Začinili ga boste s svojo domišljijo in razigranostjo.