Napoved

Horoskop za petek, 29. julija

w.y.
29. 7. 2016, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

arhiv svet24
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Nestrpno boste pričakovali odločitev, od katere je odvisno marsikaj. Za vsak primer se pripravite tako na slabšo kot tudi na boljšo možnost. Na koncu boste presenečeni.

BIK – Na čustvenem področju se boste danes bolj kot ne držali znanih poti, za kakšno novost v srčnih zadevah bo treba počakati še nekaj časa. Bodite bolj zadovoljni s sabo!

DVOJČKA – Danes bo zelo intenzivna potreba po širjenju obzorij. Luna se bo polastila vašega napredka na osebnem področju in vam dodala noto samozavesti, ki bo v trenutni situaciji še kako potrebna.

RAK – Zadržano boste komunicirali z okolico in dolgo časa presojali, kdo je zares vreden vaše pozornosti. Veste, da vas čaka naporen dan, in se vnaprej vznemirjate, čeprav ne morete spremeniti ničesar.

LEV – V današnjem dnevu se lahko zgodi, da boste začeli dvomiti o sebi ali nekem projektu, toda za vašo prihodnost je bolje, da ne dvomite in le zaupate. Poskusite biti bolj odločni.

DEVICA – Današnji dan bo prinesel nekaj novega in še boljšega, kar bo godilo vaši ambiciozni duši. Dolgo časa je trajalo, da so se stvari začele postavljati na svoje mesto, vendar kdor čaka, tudi dočaka.

TEHTNICA – Sonce vas bo še naprej spodbujalo, še posebej na poslovnem področju, kjer se boste zbudili, šli v akcijo in dosegli dolgo načrtovane zadeve.

ŠKORPIJON – Ne bojte se novosti, saj vam bo pomagala kombinacija planetov, ki vam prinaša več navdušenja in svetel pogled na svet, prihodnost in vaše življenjske situacije.

STRELEC – Danes vam bo šlo zelo dobro pri finančnih zadevah. Posvetite se projektom, ki vključujejo inovativna vlaganja. Zaupajte svojim občutkom, s katerimi boste dosegli svoje cilje.

KOZOROG – Začutili boste izredno željo po svobodi in samostojnosti. Že zjutraj boste s tem obremenjevali tudi druge okoli sebe. Ker boste opazili, da niso preveč zainteresirani, boste užaljeni.

VODNAR – Takoj vam bo jasno, kaj bi nekdo rad od vas. Imeli pa boste preveč dela sami s seboj, da bi se sploh ukvarjali z njim. Tokrat bo na prvem mestu močna želja po napredku.

RIBI – Bodite pozorni na svojo finančno situacijo. Danes je priložnost, da naredite nekaj primernih sprememb, ki vam bodo omogočile svobodo, ki si jo tako želite.