Televizija

Prihaja nova turška serija Usodna ljubezen

A. M.
22. 3. 2024, 08.00
Deli članek:

V ponedeljek, 25. marca, na Planet prihaja nova turška uspešnica Usodna ljubezen (My Home, My Destiny).

Planet TV
Na Planet prihaja Usodna ljubezen (My Home, My Destiny).

V seriji bomo lahko spremljali glavna igralca, danes 32-letno Demet Özdemir in 42-letnega Ibrahima Celikkolija, ki sta srca turških gledalcev že osvojila.

Ibrahim je zaigral v številnih serijah kot tudi filmih. V svojih mladih letih pa je slovel kot reprezentant turške košarkarske ekipe, do 20 let. Izhaja iz družine športnikov in glasbenikov. Ukvarja pa se tudi z manekenstvom.
32-letna Demet je nekdanja plesalka, ki se rada spogleduje tudi s fotografskim objektivom. V seriji Usodna ljubezen igra vlogo Zeynep.
Zeynep je rojena v revni družini in ima malo priložnosti v življenju. Njen oče je alkoholik, njena mati šibka, njen brat pa umre zaradi pomanjkanja zdravstvene oskrbe.

Njeno življenje se spremeni, ko se družina, ki zaposluje njeno mamo kot čistilko, ponudi, da bi posvojila mlado dekle. Njuni starši se strinjajo v upanju, da bodo svoji hčerki zagotovili boljše življenje. Zeynep dobi priložnost učiti se, biti ljubljena in obkrožena z lepimi stvarmi, vendar obenem občuti neprilagojenost. Revna in nedolžna Zeynep postane pametna, izobražena in čudovita mlada ženska, zaročena z moškim iz najvišjih slojev družbe. Vendar pa se ta pravljica razblini, ko se pojavi njena biološka mati, ki želi znova prevzeti nadzor nad življenjem svoje hčerke in jo pripeljati nazaj v dom, v katerem se je rodila.

Serija Usodna ljubezen bo na sporedu od ponedeljka do petka, ob 16. uri na Planetu.