One/oni

Vojne zakoncev Čepin še ni konec!

Stop
17. 3. 2010, 00.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če smo že mislili, da sta se nekdanja zakonca Čepin iz lastne medijske vojne česa naučili, smo se bridko motili. Vojna se nadaljuje - na plečkih malega sinčka Vala, seveda.

Kako malo je pravzaprav potrebno, da si slaven v Sloveniji, dokazujeta nekdanja zakonca Čepin - čez noč sta postala slavna zato, ker sta se začela ločevati in prati umazano perilo v medijih, potrebno je bilo samo nekaj oddaj na TV papriki in nekaj fotografij v dragih avtomobilih ... A njuna medijska slava še ni zbledela, saj jo znata ohranjati in vzdrževati z zelo "pomembnimi stvarmi".

 

Tako je zdaj njun zadnji medijski "hit" to, da Aleš Čepin ni prišel v bolnišnico k malemu sinku Valu, ki je bil tam 24 ur, smapak je samo napisal nekaj sms sporočil. Kako neskrben oče! In to je seveda treba povedati medijem. Zakaj že?
Ravno Urša Hočevar Čepin (ja, obdržala je tudi priimek nekdanjega moža) je pred nekaj časa razlagala, kako se je iz izkušenj z mediji nečesa naučila - da ni dobro prati umazanega perila v javnosti in da tega ne bo več počela. Pa se je res?