Tuje

Prisegajo na zdravilno moč dragih kamnov

S.D.
17. 2. 2023, 13.00
Deli članek:

Miranda Kerr, Yolanda Hadid in Megan Fox imajo eno skupno točko - vse tri zatrjujejo, da v dragocenih kamnih najdejo ir dobrega počutja.

Profimedia
Miranda Kerr

Da imajo kristali in dragulji zdravilno moč, so ljudje odkrili že pred tisočimi leti, zdaj pa po njih posega tudi vse več hollywoodskih zvezdnic. Najbolj prepričana o moči kamnov je vsekakor 39-letna igralka in manekenka Miranda Kerr, ki se nikoli ne loči od srca iz roževca oziroma rožnatega kremena. Uporablja ga za masažo obraza, hkrati pa ga dodaja tudi v vse izdelke svoje kozmetične linije. Barvita mešanica vijoličastega ametista in rožnatega kremena jo ščiti tudi pred blokadami v telesu. Citrin, ki ga prav tako ima vedno nekje ob sebi, pa krepi njeno samozavest in ji pomaga pri energiji za vsakodnevna opravila. Poleg tega je, kot pravi Miranda, voda z vibracijami citrina tudi odlična za umivanje las, saj naj bi preprečevala prhljaj. »Moja kristalna palica je eden najpomembnejših predmetov, ki jih imam vedno ob sebi,« zelo resno pravi, pritrjuje pa ji tudi pevka Adele, ki ima ob sebi vedno kristal, ki ji ga je dala njena prva učiteljica petja in s katerim premaguje tremo.

Modna mama Yolanda Hadid, ki je v manekenski svet poslala kar dve svoji hčerki Gigi in Bello, najraje meditira ob kristalih, ki jih ima postavljene na svojem vrtu.

Megan Fox si kamniti kristal rada polaga na čelo in s tem prežene vse slabe misli.