Domače

Zaročni prstan po naročilu

Tjaša Platovšek
17. 2. 2023, 07.40
Deli članek:

"Ti si razlog, da verjamem v pravo ljubezen. Verjamem v usodo in zato stoodstotno da za vedno!« je ob nasmejani fotografiji, na kateri je pokazala zaročni prstan, zapisala Indira Ekić, potem ko jo je njen srčni izbranec, osebni trener Matic Kolenc, zaprosil.

osebni arhiv
Matic Kolenc je dal izdelati zaročni prstan za svojo drago po naročilu.

Ljubezenska zgodba Indire Ekić in Matica Kolenca se je začela kot v kakšnem filmu. Ona je prišla v resničnostni šov z željo po preobrazbi telesa, on je bil eden od njenih trenerjev, nakar sta se zaljubila. In obema se je življenje popolnoma spremenilo. »Prepričana sva, da naju je povezala usoda, saj če ne bi bilo šova, bi se najbrž težko našla in, da, prav tako se je moralo zgoditi, kot se je. Nima namreč veliko ljudi takšne zgodbe. Po šovu je pri naju vse potekalo zelo hitro, a odločila sva se, da bova šla s tokom. Kot kaže, sva veliko stvari naredila prav, saj sva zelo srečna drug z drugim,« pravita zaljubljenca, ki sta v zvezi že šesto leto.

Matic kar težko izbere zgolj eno stvar, ki ga pri Indiri najbolj navdušuje. »No, če že moram, pa je to, da je neverjetno srčna oseba, ki bo dala vse za ljudi, ki jih ima rada. Nima nekih lastnosti, ki bi mi šle na živce, mogoče edino, da ima občutek, da lahko vse naredi sama, in jo moram kdaj pa kdaj opomniti, da ni treba vedno tako,« se nasmeji. Ob tem Indira o svojem dragem doda: »Matic je najboljši človek, kar jih je na svetu, ko ga spoznaš, ga preprosto moraš imeti rad. Enostavno tak je. Edina stvar, ki bi jo izpostavila, da mi gre občasno na živce pri njem, je ta, da ga moram kdaj spomniti, da mora narediti, kar je meni samoumevno. Pa še to potem naredi brez pripomb. V najini zvezi je tudi bolj romantična oseba, vendar oba pripomoreva k temu, da je treba kdaj popestriti zvezo, to pride pri naju spontano. Podrobnosti pa bova obdržala zase.« (smeh) Ker sta oba znani medijski osebi, sta morala kot par prestati tudi marsikatero preizkušnjo. »Res je bilo kar nekaj teh, vendar sva vse rešila z dobro komunikacijo, ki jo imava. Močno zaupanje med nama pa je prisotno že od prvega dne oziroma odkar sva skupaj, in to nikoli ni problem, tudi če sva medijsko bolj izpostavljena.« Komunikacija je ključna tudi, kadar pride do morebitnih nesoglasij. »Oba imava iste vrednote in sva dovolj pametna, da ko pride kak problem, ga rešiva skupaj,« pravita. Ni pa nesoglasij glede delitve domačih gospodinjskih opravil. »To pa je zelo preprosto, saj imava oba rada urejen dom in dobro hrano. Tako da če kdo od naju vidi, da je treba kaj pospraviti, to pospravi, in ko je treba kaj skuhati, skuha. Nimava nekih nalog, kdo mora kaj delati. Odlično se že poznava in tukaj ni težav,« pojasnita.


Zaroka v osrčju doma

Skupen čas najraje preživljata v udobju njunega doma, saj imata oba zelo razgiban posel in si morata skupni čas pogosto organizirati. Vedno gresta rada tudi kam na lepše, pa naj bo to samo kakšen izlet v naravo ali pa potovanje v kraje, ki jih še nista obiskala. Ne glede na popotniške podvige pa se je Matic odločil, da svojo drago zaprosi kar doma. In kot pravi Indira, se je dobro odločil, saj tega res ni pričakovala. »Zaroko sem pripravil v udobju najinega doma tudi zato, ker se tu počutiva najbolj sproščeno. Bilo je zelo romantično in lepo, polno cvetov vrtnic, sveč in fotografij najinih skupnih trenutkov, odlično večerjo sem pripravil. Vzdušje je bilo prečudovito, Indira je bila v šoku, saj tega ni pričakovala. Vendar pravi, da je bil to najbolj trden in stoodstotni da v njenem življenju,« nam zaupa sogovornik. Vse je organiziral in pripravil sam, tudi zaročni prstan je dal izdelati po naročilu. Zdaj bo sledila poroka. Točnega datuma sicer še nimata, a utegne se zgoditi, da bosta usodni da dahnila nekje v toplih krajih. 

Celotno zgodbo si lahko preberete v reviji Lady, št. 7, 15. 02. 2023.