Domače

Novopečena teta, ki ve, kaj hoče

Nejc Simšič
30. 3. 2024, 07.37
Posodobljeno: 30. 3. 2024, 12.44
Deli članek:

Odkar se je nazadnje oglasila, se je v življenju priljubljene slovenske pevke zgodilo marsikaj novega.

RoxPro Production
Nina Donelli je pogrešala glasbeno ustvarjanje, saj se je zadnje mesece uspešno posvečala poslu, presrečna pa je tudi, da je postala teta navihanemu nečaku.

Ni skrivnost, da je 26-letna pevka Nina Donelli z edinstvenim glasom poleg glasbene kariere zelo aktivna in delovna ženska, ki se poveča poslu. In to je tudi razlog, da po lanski uspešnici Slobodna ni uspela najti časa za nadaljnje glasbeno ustvarjanje, ki ga je zelo pogrešala. »V zadnjem letu so moji dnevi res precej delovni, saj ni skrivnost, da sem poleg glasbene kariere zelo aktivna tudi v poslovnih vodah, vse bolj sem vpletena v posel, vse več je delovnih obveznosti. A vedno najdem ravnovesje, kadar ga potrebujem. Zato sem vesela, da smo zdaj skupaj spravili novo pesem, ker je glasba res nekaj, v čemer zelo uživam in kar me razbremeni. Kadar delam, delam trdo, preostali čas pa sem na glasbenih odrih. Poleg dveh karier pa sem tudi običajno dekle, ki počne prav vse. Od tega, da poleg službe opravljam tudi gospodinjska dela, kosim travo, grem po nakupih … Marsikdo ima verjetno napačno predstavo o meni,« pove očarljiva pevka, ki se je v zadnjih mesecih razveselila tudi svoje nove vloge v življenju – postala je namreč teta. »Prihod otroka je v našo družino prinesel največ veselja in priznam, da vedno komaj čakam, da ga vidim in da lahko preživim čim več časa z mojim ljubim nečakom. Zelo rada sem teta,« prizna nasmejana Nina, ki je tudi sicer zelo navezana na družino, saj ji je ta vedno stala ob strani, tako ob vzponih kot padcih.

Z jasno vizijo, trdim delom in strastjo do glasbe je dokazala, da je mogoče doseči uspeh ter hkrati ostati zvest svojim koreninam in vrednotam. Vse to se odraža tudi v njeni glasbi, osebno doživetje pa je kot odločna ženska našla tudi v novi pesmi Zašto Zato, ki jo je zanjo napisal producent Raay. »Za tokratno pesem sem hotela, da je igriva in vesela, Raay pa me že zelo dobro pozna in ve, kakšna sem po naravi. Ko se včasih za kaj odločim v življenju in me kdo vpraša, zakaj, je moj odgovor izključno in samo zato. Ker sem se jaz tako odločila! Brez dodatnega pojasnjevanja,« nam razloži Štajerka.

Raste z vsakim projektom

Presrečna Nina je za svojo novo pesem posnela tudi atraktiven videospot. »Zgodba v videospotu je preprosta, prijateljice me vabijo na zabavo, ampak ne vedo, da že imam svoje načrte. K sebi povabim fanta, igrava biljard, se namakava v kadi …, seveda pa greva na koncu tudi na zabavo, kako ne bi šla,« v smehu pove pevka, ki je na snemanju videospota zelo uživala. »Če odmislim dejstvo, da smo veliko zamujali in da se je urnik kar naprej spreminjal, je bilo zelo sproščeno in super. Snemali smo v Mariboru v dveh različnih stanovanjih. S frizerskim mojstrom Kikijem sva morala že zgodaj zjutraj nositi omaro za ličenje čez mariborske ulice, tako da se je dan začel s smehom. Ta pa se je nadaljeval tudi pozneje, ko smo snemali, kako z mladeničem, ki je v videospotu igral mojega fanta, igrava biljard, kar pa meni ni šlo najbolje od rok. Ko je režiser Rok Maver snemal detajle igranja biljarda, smo ponavljali kar nekajkrat in morda že tukaj izgubili kar nekaj časa. No, se je pa snemalna ekipa zato toliko bolj nasmejala ob tem,« razkriva.

Plesni koraki so ji šli dosti bolje. »Vsi vedo, da nisem plesalka, tokrat pa lahko ponosno rečem, da sem se na samem snemanju naučila plesnih korakov zelo hitro in je šel ta del gladko skozi. Zame je to velik uspeh,« še prizna pevka, ki se je v vseh letih kariere razvijala ne samo v glasbenem smislu, temveč tudi osebno. »Spreminja nas življenje samo in seveda vse nove izkušnje, v glasbi pa je tako, da z vsakim projektom, z vsakim nastopom napreduješ višje,« za konec še pove in prizna, da ima v prihodnjih dneh urnik zaseden za vsak dan, saj jo čaka promocija nove pesmi ter medijske obveznost pri nas in na Hrvaškem.