Domače

Družino nosi na roki

D.D.
25. 3. 2023, 08.59
Posodobljeno: 25. 3. 2023, 09.01
Deli članek:

Bivša žena skakalca Primoža Peterke si je izpolnila dolgoletno željo, ko se je odpravila k mojstru tetovaž. Poglejte, kaj je nastalo.

osebni arhiv
Ne le doma in v srcu, Renata Bohinc ima odslej svoje sončke tudi na roki.

Dolgoletna želja je postala resničnost. Renata Bohinc, nekoč Peterka, je dočakala dan, ko se je njena koža spremenila v platno. Nanjo je zarezal mojster za tetovaže in ji na podlaket desne roke upodobil tri srčke. Seveda gre za simboliko vseh treh otrok, kako hrepeneče segajo proti zvezdam, saj ni skrivnost, da je mamica neizmerno ponosna na svojo družino. »Izplačalo se je malce stisniti zobe, čeprav občutek zbadanja niti ni bil tako neznosen. Ženske imamo višji prag bolečine, in ko na koncu zagledaš umetnino, potem v trenutku pozabiš, da te je skelelo,« je izkušnjo s tetovažo opisala Renata.

Nekateri sicer pravijo, da se lahko hitro zasvojiš s to vrsto umetnosti, a Renata je odločna. »Ni bojazni, da bi svoje telo prikrila s črnilom. Srčno željo sem izpolnila, zdaj pa uživam ob pogledu na roko, ki me vedno znova potolaži, kako krasne otroke imam,« je čustvena mamica treh.