Balkan

Vendarle spregovorila o partnerju

S.D.
21. 4. 2023, 11.49
Deli članek:

Vroča hrvaška pevka je do zdaj vztrajno odklanjala vprašanja v zvezi z njenim ljubezenskim statusom, zdaj pa je vendarle odprla svoje srce.

osebni arhiv
Lana Jurčević je končno javno spregovorila o moškem, ki lepša njeno življenje

Lana Jurčević je sicer ena tistih zvezdnic, ki noče govoriti o svojem ljubezenskem življenju, pred dnevi pa je za hrvaško revijo Story naredila izjemo in prvič javno spregovorila tudi o tem. Priznala je, da jo najbolj osrečuje njen zasebni in poslovni partner Filip Kratofil, za katerega pravi, da je v njeno življenje vnesel veliko svetlobe, lojalnosti in topline, kakršnih ni srečala pogosto oziroma nikoli prej. »Mogoče ima nekaj tipičnih moških lastnosti, vendar nobena ni takšna, da bi imela velik vpliv na najin odnos,« je pojasnila Lana, ki je pred kratkim izdala novo pesem s pomenljivim naslovom Tipično muški.

Kot je povedala, je pri tej pesmi iskala navdih v tem, da nam ni treba nikoli privoliti v manj od tistega, kar želimo zase, hkrati pa moramo biti pripravljeni na to, da damo tudi mi nekaj v zameno. »To je pesem, ki govori o boju srca in glave. Eno vleče na eno stran, drugo na drugo stran. Naj bo ta pesem malo opozorilo vsem tistim, ki so se ujeli v nekaj, in vsem tistim, ki jim manjka poguma, da potegnejo črto pod tisto, kar jih žalosti, kajti navada je grda stvar. Z njo je včasih težje prekiniti kot z ljudmi.«