Balkan

Akija je zamenjal Igor

S.D.
31. 3. 2023, 14.00
Deli članek:

Glasbeniki legendarne hrvaške skupine so mislili, da bodo po smrti pevca prenehali nastopati , a odvisnost od glasbe je bila močnejša. Zdaj imajo novo pesem.

arhiv Lady
parni valjak

Sprva so glasbeniki legendarne skupine Parni valjak mislili, da bodo, potem ko jih je žal za vedno zapustil pevec in vodja Aki Rahimovski, prenehali delovati. A ljubezen do glasbe je bila močnejša in po tehtnem premisleku so sklenili, da glasbeno pot nadaljujejo, saj bi si to želel tudi pokojni Aki. »Nadaljujemo naprej, saj brez igranja naše življenje nima smisla. Aki pa bo vedno z nami,« so tako pred dnevi sporočili in ob tej priložnosti predstavili tudi novo pesem Moja glava, moja pravila.

Ob tem pa so pokazali tudi novega pevca, ki je pesem odpel. Gre za mladega glasbenika Igorja Drvenkarja, za katerega pravijo: »V Igorju smo prepoznali odličnega človeka, s katerim se podajamo na novo pustolovščino.« Igor je člane navdušil s svojo energijo, glasom in pristopom k glasbi. Sicer pa je eden najboljših mladih pevcev na Hrvaškem, ki je navduševal z nastopi v oddaji A strana ter v muzikalih Lepotica in zver in Jesus Christ Superstar. Sodelovanje z legendarnim bendom pa je zanj izpolnitev najlepših sanj. »Vsako jutri se uščipnem, da se prepričam, da ne sanjam. Hkrati se zavedam tudi velike odgovornosti, ki jo bom imel,« pravi simpatični mladenič.

Instagram
Igor Drvenkar je novi pevec skupine.