Ljudje

R exclusive VIP shopping

Jana
26. 11. 2009, 09.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

V butiku R exclusive na Gosposvetski 3 pripravili prvi VIP shopping. Udeležili so se ga izbrani gostje, vsi tisti z ostrim očesom in stilsko jasno držo.

V Ljubljani, v Rašicini trgovini na Gosposvetski 3,  smo 19. novembra zvečer nakupovali v zvezdniškem slogu. Elegantnih kreacij linije R exclusive priznanega oblikovalca Zorana Garevskega  nakupovalci tokrat niso občudovali le na obešalnikih, pač pa tudi na znanih slovenskih manekenkah, ki so se med njihovim nakupovanjem sprehajale po trgovini.

Za modne želje vseh udeležencev, stilistični pogovor ter kakšen modni nasvet so poskrbeli kreator linije R exclusive Zoran Garevski ter dve trenutno najaktivnejši stilistki Danaja Vegelj in Nina Jagodic. Trojica je navduševala s svojim izrazito modnim vokabularjem in stilističnimi triki. Voditeljica Maša Kljun je gostom predstavila jesensko-zimsko kolekcijo R exclusive. Ekskluzivna linija  združuje vrhunsko oblikovanje in skrbno izbrane materiale. Osvobojena je muhastih modnih trendov, predvsem pa z vso svojo prefinjenostjo in močnim značajem krepi modno identiteto tistih, ki ta oblačila izbirajo za svoja. Goste je nagovorila tudi izvršna direktorica Rašice Marija Pandrc, ter vse povabila k druženju.

Dogodek se je nadaljeval z brkljanjem med oblikovalskimi dosežki, obilico klepetanja in srebanjem Ramazzottija, priljubljene pijače milanskih modnih brvi.

Video utrinke si lahko ogledate tukaj!