Ljudje

Zdaj gre zares!

Jana
9. 12. 2009, 00.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Glasovanje za Slovenko leta je v polnem zamahu in na tem mestu vas še posebej nagovarjamo, da za svojo favoritko glasujete tudi vi. Pripravili pa smo tudi nagradni kviz, s katerim bomo trem srečnežem podarili po dve vstopnici za svečano sklepno prireditev v ljubljanski Drami.

Glasovanje za Slovenko leta je v polnem zamahu in na tem mestu vas še posebej nagovarjamo k glasovanju. 13 nominirank za ta prestižni naziv vam podrobno predstavljamo tukaj, pozorno preberite obrazložitve in glasujte za tisto damo, ki se vam je najbolj zapisala v srce, za tisto, ki po vašem mnenju zares premika gore.

Verjamemo, da bo težko med trinajstimi ženskami, ki so med letom izstopale s svojimi dosežki, z odločnostjo ali pogumom pokazati in reči: ta je prava, prva in edina!  A  vas toplo in prijazno nagovarjamo, da s skupnimi močmi zares izberemo tisto, ki bo postala že 22. Slovenka leta.
Zato skrbno preberite utemeljitve nominacij, v tiskani Jani izrežite glasovnico, jo nalepite na dopisnico ali vtaknite v kuverto in jo pošljite na naslov Jana, Dunajska 5, 1509 Ljubljana. Glasovnice bomo objavljali v vsaki številki Jane do 5. januarja 2010. Upoštevali bomo vse glasovnice, ki bodo prišle v uredništvo do petka, 8. januarja 2010. Prosimo vas za sodelovanje, ki vam lahko prinese tudi eno izmed lepih nagrad.


Vabimo pa vas tudi, da si s sodelovanjem v nagradnem spletnem kvizu priborite dve vstopnici za veličasten večer, 12. januarja v ljubljanski Drami. Kako smo se imeli lani, se lahko prepričate tukaj.

 

Sodelujte v nagradnem kvizu - kliknite tukaj!