Alter

Kaj nas čaka?

Lidija Jež, Lara Jelen, Edita Žugelj
28. 12. 2015, 22.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Astrologi napovedujejo leto preobratov in sprejemanja. Preverite in primerjajte njihove napovedi!

Pravijo, da astrologija predstavlja, kaj se lahko zgodi, astrolog pa mora to prevesti v najbolj smiseln možen potek dogodkov. Kaj nas torej čaka in kaj lahko naredimo, da bo leto 2016 za nas dobro, nam je razložilo več slovenskih astrologov. Ne le zato, da lahko primerjate njihove napovedi in interpretacije stanja na nebu (ter konec leta preverite, kdo je imel bolj prav), temveč tudi zato, da iz njih morda izluščite skupno nit. Še vedno pa velja: vse to so le predvidevanja, mi sami pa bomo morali iz njih nekaj narediti.

EMA KURENT: PUSTIMO SE (NEPRIJETNO) PRESENETITI

Veliki preobrati marca? - Aprila ponoven izbruh nasilja na kriznih območjih? - Avgustovski Lunin mrk stresen za Slovenijo. - Hujši potres novembra bi bil astrologičen.

ADRIAN P. KEZELE: ČAS JE ZA SPREJEMANJE

»Ko sem pred nekaj meseci prvič pokukal v džotiš za leto 2016, da bi se pripravil na redno analizo, ki jo objavim konec vsakega leta, mi je že po nekaj minutah postalo jasno, da je pred nami nekaj neobičajnega.«
Kaj torej prinaša leto 2016? »Zgodilo se bo, kar smo sprožili, in za drugačen izid je le le malo možnosti. Ker torej na dogodke ne moremo vplivati, o njih nima smisla govoriti. Še več: ker je zaradi razmer v svetu vsakomur jasno, da gre za dogodke z negativnim predznakom, bi z opisovanjem podrobnosti le širili strah in dosegli nasproten učinek. Najboljše, kar je mogoče reči, je, da bo 2016 leto sprejemanja. Morali se bomo naučiti sprejeti posledice tega, kar se je že začelo.«

ROMANA POGORELČNIK: NE VDAJMO SE SLABIM DNEVOM, POIŠČIMO REŠITVE!

Veliko potlačene jeze, ki bo kar čakala na priložnost, da izbruhne. - Zelo pomembno je, kako se bomo soočali s težavami. - Konec leta bomo porušili trhle temelje inštitucij.

DUŠAN DONKO: OGNJENA OPICA SPODBUJA KORENITE SPREMEMBE

Ogenj in kovina sta v sporu, zato se bodo nemiri in nevarnost še nadaljevali, bo pa njihova moč postopno slabela. Tako bo na koncu močnejše sonce – optimizem. Leto ognjene opice podpira predanost, radodarnost in vljudnost, zato agresija, aroganca, egoizem, manipulacije in  prevare počasi izgubljajo svojo moč.  Čas je za nov začetek.

STANE PADEŽNIK: ENERGIČNO, AGRESIVNO, PRELOMNO ...

Soočenje z resničnostjo. - Politične posledice marčevskega mrka. - Julijski preboj in pospešek konec leta. 

 Članek v celoti preberite v reviji Zarja št. 28, 29. 12. 2015