Alter

Sveta ne bo konec, spremenil se bo

Edita Žugelj
28. 9. 2015, 22.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Anja Petrović o svoji zanimivi poti k Tesla metamorfozi

Vsako leto sedem mesecev preživi na poti po svetu, da ljudem posreduje podatke in znanje o Tesla metamorfozi, načinu zdravljenja in evolucije človeške zavesti. Anja Petrović, edina certificirana učiteljica te metode, je svojo pot preobrazbe in metodo, ki zaradi osupljivih rezultatov vzbuja veliko zanimanje tudi v znanstvenih krogih, opisala v knjigi Tesla metamorfoza za zdravljenje in evolucijo, ki je zdaj na voljo v slovenskem jeziku.

Pomembno je, da izžarevamo ljubezen, jo sevamo na vse okrog sebe. Ne strah, temveč ljubezen je najboljša zaščita pred negativnim okoli nas. Brez ljubezni tudi zdravljenja ne more biti, pravi Anja Petrović, ženska, ki je končala tri fakultete, a je nobena ni mogla pripraviti na nenavadno pot preobrazbe ter poslanstvo širjenja informacij o izjemni in brezplačni energiji, ki je vsemu človeštvu na voljo za zdravljenje in dvig frekvence zavesti.

Odrasla je v Jugoslaviji, v Beogradu, tam je tudi diplomirala iz jugoslovanske in svetovne književnosti. Študirala je še slikarstvo in slikala ter 15 let delala kot višja samostojna organizatorka koncertov resne glasbe v beograjskem centru Sava. Za svoji zbirki pesmi in znanstveno delo na področju književnosti je prejela tri oktobrske nagrade mesta Beograd. Podiplomski študij iz uporabne psihologije je končala v Avstraliji, kjer zadnjih 23 let tudi živi, čeprav večino koledarskega leta potuje po svetu in predava o Tesla metamorfozi. Anja Petrović je bila od mladih nog povezana z naravo. Njena družina je sredi Beograda živela v hiši z velikanskim vrtom, tam je globoko čutila naravo in opazovala bitja, ki so za večino ljudi nevidna. V mladih letih je sledilo »resnobno« obdobje, potem pa je, zahvaljujoč Tesla metamorfozi, znova začela kot radoveden otrok odkrivati svet onkraj vidnega.

Dotik Sai Babe.Anja Petrović meni, da so jo vse življenje pripravljali na to, kar dela danes, le da se tega ni zavedala. Kot se spominja, se je zares začelo pred 14 leti, ko je dobila določena znamenja, naj krene po drugi poti. V tistem času se je ukvarjala z reikijem. Nekega dne je ob šestih popoldne jasno začutila, da mora v Indijo.  Običajno so birokratski postopki  za tako pot dolgi, ona pa je bila v manj kot 24 urah že na letalu, ne da bi vedela, kam točno naj gre in zakaj. Kljub temu se je ves čas počutila prijetno in varno, bilo je, kot da jo vodi nevidna roka. Po nizu nenavadnih dogodkov se je znašla v ašramu znanega duhovnega učitelja Sai Babe in tam doživela veliko zanimivega, neobičajnega ter ganljivega. Kmalu po vrnitvi v Sydney je izvedela za zdravljenje s ponovno povezavo in to ji je temeljito spremenilo življenje. Šele po devetih letih, ko je imela v Avstraliji svoj prvi seminar o Tesla metamorfozi, pa je izvedela za povezavo med Sai Babo in Nikolo Teslo.

 Več preberite v Zarji št. 15, 29.9.2015