Alter

Leto dramatičnih spremeb

Jana
21. 2. 2010, 00.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Tigrovo leto, ki se je po kitajskem horoskopu začelo prav na dan zaljubljencev, 14. februarja torej, ne bo preveč naklonjeno ekonomiji in politiki, napoveduje neki malezijski astrolog. Nihanj na borzah bo veliko, v politiki pa lahko pričakujemo dramatične spremembe!

Tigrovo leto, ki se je po kitajskem horoskopu začelo prav na dan zaljubljencev, 14. februarja torej, ne bo preveč naklonjeno ekonomiji in politiki, napoveduje neki malezijski astrolog. Nihanj na borzah bo veliko, v politiki pa lahko pričakujemo dramatične spremembe!

Valentinovo torej ni bilo pomembno samo za zaljubljence, temveč tudi za Kitajce in druge Azijce ter vse, ki se zgledujejo po lunarnem koledarju. Ni namreč skrivnost, da mnogi, tudi tisti, ki imajo v rokah vzvode moči, pri pomembnih vprašanjih za nasvet vprašajo astrologa. In ga tudi upoštevajo. Letu je zavladal veličasten tiger, ki premore velikansko energijo, zna naskakovati ovire in se spretno izogiba nastavljenim pastem v čustvenem in poslovnem življenju. Astrologinja Meta Malus pravi, da je »njegovo obdobje v znamenju velikih sprememb, pri katerih ljudje poskušajo z velikimi posli in doživljajo velike finančne izgube«. Če seveda niso dovolj pozorni. Dogodki bodo namreč potekali hitro in razburljivo in kaj hitro se lahko zgodi, da nam bo v trenutku nepazljivosti pomembna priložnost spolzela iz rok. »Značilno za tigrovo leto je tudi, da utegnejo posameznikom ali skupinam pogosto popustiti živci in da bo premalo posluha za diplomatsko reševanje zadev.« Po drugi strani pa tiger natančno ve, kaj si želi, in ga ni strah ovir pred seboj, zato priganja k čiščenju, obnovi in prenovi. Spremembe bodo zato dramatične in presenetljive. Pod tigrovim vplivom bomo znali uveljaviti svoje talente in iz sebe narediti najboljše!


S pomočjo Mete Malus smo pogledali, kako v tigrovem letu kaže trem našim politikom.
Leto čustvenih presenečenj za KATARINO KRESAL
Po kitajskem horoskopu je rojena v znamenju podgane, njen element pa je voda.
V tigrovem letu bodo vplivi Lune (kitajski horoskop je namreč lunarni) podpirali predvsem denarne transakcije, blagovno menjavo in sploh vse posle, ki se navezujejo na trgovino – če le ne bodo izvirali iz želje po zlahka pridobljenem denarju in iz tega, da bi okolici škodovali ali celo koga poslovno uničili. Do konca junija bo v prvih vrstah tistih, ki jim bo delovna sreča naklonjena, druga polovica obdobja (z izjemo januarja 2011) pa bo negotova. Vendar ji bo nenehna prisotnost z vsemi čutili napore lajšala. V čustvenem smislu pa bo tiger podgane razburljivo presenečal …

 

O tem, kaj bo Tigrovo leto prineslo še predsedniku vlade Borutu Pahorju in predsedniku Slovenije dr. Danilu Türku, preberite v Jani št. 7, 16.2.2010