Zdravje

Test kladivo vs. zobne krone

Oglasno sporočilo
11. 2. 2019, 10.08
Posodobljeno: 11. 2. 2019, 10.08
Deli članek:

Strokovna ekipa Poliklinike ARENA je na kreativen način poskušala prikazati pacientom čvrstost zobnih kron.

Promocijsko gradivo
Poliklinika Arena - Center Vrhunskog Zobozdravstva!

V videu si lahko ogledate kako je Marko Brusek, dr. med. dent. uporabil silo kladiva z namenom prikaza kvalitete in čvrstosti zobnih kron izdelanih v zobozdravstvenem laboratoriju Poliklinike ARENA. Razen čvrstosti, prednost pri zobnih kronah je med drugim tudi individualna izdelava po želji vsakega pacienta s pomočjo CAD/CAM tehnologijo, ki predstavlja moderno metodo izdelave protetičnih del.

Poliklinika ARENA je zdravstvena ustanova, poznana kot ena od vodilnih poliklinik specializiranih za parodontolgijo, implantologijo, protetiko, ortodontstvo, oralno kirurgijo ter estetsko zobozdravstvo. Protetične rešitve temeljijo na  zobnih kronah, katere se izdelujejo v Polikliniki ARENA in sicer v lastnem zobozdravstvenem laboratoriju, a zahvaljujoč najsodobnejši opremi ter CAD/CAM tehnologiji, se lahko izdela individualno protetično dela po želji pacienta.

Mednje sodijo metal-keramične ter cirkonij-keramične krone, ki izpolnjujejo funkcijske ter estetske pogoje. So zelo dobra izbira ob reševanju trajno poškodovanih zob ter ob diskoloraciji zob. Protetični nadomestki se lahko trajno pričvrstijo na zbrušen zob ali na zobni implantant.

Če potrebujete čvrste protetične rešitve, nas pokličite na 080 28 00 ter si zagotovite svoj termin v Polikliniki ARENA.