Video: Prvaki dobrega počutja v Celju

Obiskujemo delovne kolektive!

Oglasno sporočilo
24. 2. 2017, 15.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V akciji ZDRAVA SLOVENIJA poskrbimo tudi za delovne kolektive, ki zaradi hudega tempa večkrat preskočijo malico in jim prinesemo košarico dobrega počutja. Ravnokar smo se vrnili s terena, kjer smo danes v Celju prijetno presenetili kolektiv Javnega zavoda Socio.

Košarica dobrega počutja, polna sadja in prvakov dobrega počutja, jogurtov LCA.

Ravnokar smo se vrnili s terena. S košarico dobrega počutja smo v Celju obiskali Javni zavod Socio. Presenečenje je bilo veliko, saj se niso prijavili sami! Ingrid Hudej iz Oddelka za okolje in prostor ter komunalo Mestne občine Celje nam je pisala: »Hej ekipa! Prijavljam svoje sodelavke, ker smo pridne. Vsako jutro pojemo zajtrk, okoli 12 ure sledi zdravo kosilo. Solata, tuna, vedno nekaj lahkega in zdravega. Vmes pa veliko dela, pisanje dopisov, pogodb in dela s strankami. Vedno držimo skupaj in si pomagamo. Vaš obisk bi bil res čudovito presenečenje, saj sodelavkam nisem povedala za prijavo!«

Veselje, da prihajamo, je bilo veliko. S sodelavko Jasno sta se odločili, da košarico podarijo Javnemu zavodu Socio, ki jo bolj potrebuje. Tako se je jutranja ekipa Radia Aktual skupaj z njima podala do javnega zavoda, ki je med drugim tudi varna hiša za matere z otroki.

Hitro nam pišite

Če je tudi vaš kolektiv ves čas pod stresom in zaradi hudega tempa večkrat preskoči malico, nam pišite in nam zaupajte, zakaj si prav vaš kolektiv zasluži, da ga obišče jutranja ekipa Radia Aktual in mu prinese košarico dobrega počutja, polno sadja, vitaminov in mineralov ter prvakov dobrega počutja, jogurtov LCA z novo, izboljšano recepturo. Poleg jogurta LCA brez sadnega dodatka lahko pokusite še jogurte z okusom jagode, borovnice in breskve, izbor pa dopolnjujejo tudi okusi žita-malina-jagoda, žita-sliva-figa ter žita.


Sproščajoče doživetje odličnosti

Uporabiti le najboljše iz narave je bilo osnovno vodilo pri izbiri sestavin izboljšane vsebine LCA tekočih jogurtov ZELENE DOLINE, medtem ko trenutki, ujeti v družbi LCA tekočih jogurtov, predstavljajo sproščajoče doživetje odličnosti. LCA tekoči jogurti se z novo recepturo uvrščajo med prvake dobrega počutja. Poudarek je na kalciju, ki pomaga prebavi.