Samo še danes

Ne zamudite s prijavo!

Alma Glumac
3. 2. 2017, 16.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Samo še danes imate čas za prijavo na našo veliko akcijo Zdrava Slovenija. Zaupajte nam vašo zdravo zaobljubo, mogoče bo sreča na vaši strani - osvojite lahko bogate nagrade!

Tom Berlič: "Skupaj nam bo uspelo!"

Če imate tudi vi vašo zdravo zaobljubo nam jo zaupajte. Pohitite, samo še danes bomo sprejemali vaše prijave!


Postanite specialist zdrave zaobljube!

Naredite nekaj zase, telo vam bo hvaležno! Prijavite se na našo akcijo, saj bomo še danes izžrebali 15 srečnežev, ki bodo pod budnim očesom naših specialistov in športnih ambasadorjev vse do maja spreminjali svoje življenje na poti do zdravja in dobrega počutja ter se potegovali za praktične nagrade. Denarni sklad zanje znaša 2.500 evrov. To pa še ni vse! Če boste vztrajali na tej poti in če boste uspešni, boste lahko sodelovali tudi v boju za naziv SPECIALIST ZDRAVE ZAOBLJUBE. In prav ta lovorika vam bo prinesla denarno nagrado v višini 2.500 evrov.

Spoznajmo osebnega trenerja

Tom Berlič je osebni in kondicijski trener na področju športa z več kot 15 letnimi izkušnjami. Šport je del njegovega življenja. Košarko je začel igrati že v rani mladosti in z leti se je izoblikovala želja za delo z ljudmi. Prednost daje vadbi z lastno težo, s poudarkom na mišicah trupa, ki so izjemno pomembne. Ljudem s katerimi dela želi približati vadbo, da jo čutijo kot zadovoljstvo, sprostitev in veselje, da lahko pozabijo na skrbi za vsaj 30 min na dan. Pomembno je, da telovadba ne predstavlja še ene dodatne obremenitve na dnevnem urniku, ampak ravno nasprotno! Več si lahko preberete na WWW.OSEBNITRENER.SI in www.facebook.com/osebnitrenertomberlic

Klub za zdrav življenjski slog

AS Klub ugodnosti z zanimivimi ponudbami s področja zdravja in športa svojim članom pomaga pri njihovi skrbi za aktivno preživljanje prostega časa in zdrav življenjski slog ter jim ob tem prinaša pomembne prihranke. Bi tudi vi želeli spoznati ugodnosti? Pridružite se nam na ww.as-klub.si.