Zdravje

NAGRADNA IGRA: Pričarajte si DIAMANTNI NASMEH

Oglasno sporočilo
6. 11. 2015, 16.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Osvojite edinstveno električno zobno ščetko Sonicare DiamondClean, ki bo poskrbela za vašo popolnoma novo izkušnjo ustne higiene.

Philips Sonicare:
VAL SPREMEMB V USTNI HIGIENI
Philipsova električna zobna ščetka Sonicare DiamondClean z edinstveno sonično tehnologijo dokazano učinkovito skrbi za naše zdrave zobe in dlesni, z elegantnim nagrajenim dizajnom pa lahko odslej tudi pri ščetkanju izražamo svoj edinstven stil.

Električne zobne ščetke Sonicare s sonično tehnologijo nežno, a hkrati učinkovito, čistijo zobe in dlesni. Njihova prednost je v dinamičnem fluidnem delovanju, ki ustno votlino temeljito očisti tudi na težje dostopnih mestih.

Ščetka z 31.000 vibracijami na minuto zobno pasto spreminja v s kisikom bogato peno in jo z močnim tokom usmerja v prostore med in za zobmi ter ob robove dlesni, kjer se nahaja največ bakterij in tako kar do 7-krat bolj učinkovito kot klasična ščetka odstranjuje biofilm oz. plak tudi s težko dostopnih mest. Tako poskrbimo za občutno bolj zdrave dlesni že v dveh tednih, belino zob pa posvetlimo že v enem tednu uporabe. Poleg tega ščetka še nežno masira dlesni in tako stimulira prekrvavitev.


Učinkovitost delovanja ščetk definiramo z dvema funkcijama, hitrostjo gibov in dolžino premikanja ščetin. Večina zobnih ščetk ustreza le enemu od dveh kriterijev, ščetke Sonicare pa dosegajo oba. Hitrost premikanja ščetin je pri Sonicare namreč kar 31.000 gibov na minuto, doseg ščetke pa 4-5 mm v premikih naprej-nazaj. ​
K odličnim rezultatom modela DiamondClean pripomore tudi inovativna oblika ščetin v obliki diamanta, ki zagotavlja bolj učinkovito odstranjevanje zobnih oblog in bolj bele zobe. Nastavki so na voljo v dveh velikostih, standardni in manjši Compact za osredotočeno čiščenje izbranih predelov, za tiste z ortodontskimi posegi in ljudi z manjšimi usti.

Za popolnoma novo izkušnjo ustne higiene
Po prvem ščetkanju z električno zobno ščetko Sonicare DiamondClean se boste vprašali, kaj ste počeli do sedaj. In se za vedno zaobljubili tehnologiji Sonicare. Občutek boste imeli, kot da ste si prvič zares učinkovito umili zobe in tudi začutili, kako gladki so lahko.

V nagradni igri podarjamo kar DVE zobni ščetki Sonicare DiamondClean, zato ne pozabite sodelovati. Nagradna igra traja vse do 20. decembra.

Preberite si SPLOŠNE POGOJE sodelovanja v nagradni igri.