Zdravje

S sodo bikarbono ozdravil raka četrte stopnje

R.T.
23. 2. 2015, 11.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Ko so zdravniki Vernonu Johnstonu iz Združenih držav Amerike diagnosticirali raka četrte stopnje na prostati, ki se mu je razširil tudi na kostni mozeg, se ni zatekel k tradicionalnim, znanstveno odobrenim oblikam zdravljenja.

Facebook

Odločil se je za alternativno metodo, tako imenovano terapijo visokega pH-ja. Z nadomeščanjem citotoksičnosti s sodo bikarbono, melaso in drugimi sestavinami, kakršne lahko najdemo v vsakem gospodinjstvu, mu je uspelo ph spraviti na raven alkalnosti. Dvanajst dni pozneje kot po čudežu o raku ni bilo več sledu.

Johnstonova izkušnja je dober primer zgodb o alternativnih uspehih, ki delijo javnost.

Alternativno 

Brat mu je sprva priporočil cezijev klorid, katerega mu je tudi poslal po pošti. Pošiljka je bila izgubljena, Johnston pa se je zatekel k zvarku iz bikarbone in melase. »Prebral sem, da rakave celice obmirujejo pri vrednosti pH 7,0 in 7,5, plus ali minus nekaj desetink, in pomrejo pri vrednosti pH 8,0 in 8,5,« je zapisal Johnston. »To je bil moj cilj – pobiti celice in upati, da bo rak iz mojega telesa izginil.«

Več o dobrodejnih učinkih sode bikarbone si lahko preberete tu.

Johnstonova izkušnja je dober primer zgodb o alternativnih uspehih, ki delijo javnost. Po eni strani povsem naravne metode očitno delujejo, saj so Jonhstonu nekaj mesecih po diagnozi izginile tudi rakave metastaze. Po drugi strani pa tovrstne čudežne ozdravitve ne zadoščajo parametrom konsistence in učinkovitosti konvencionalnega zdravljenja. Če bi, potem rak kot tak ne bi bil več tako pereča problematika.