Zdravje

to je najdebelejša ženska na svetu

M.J.
28. 4. 2014, 19.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Najdebelejša ženska na svetu bi rada shujšala za kar 226 kilogramov pred poroko. Charity Pierce ima 346 kilogramov. Njena želja je, da bi se sama sprehodila do oltarja, poleg tega pa si želi, na svatbi plesati celo noč.

Youtube

38-letna Charity Pierce je najdebelejša žena na svetu. Težka je 346 kilogramov, sedaj pa si želi shujšati, da bi plesala celotno poročno noč. »Ne želim se poročit doma. Želim se sama sprehoditi v poročni obleki do oltarja. Namen imam tudi obleči kavbojke, da bom lahko plesala ceno noč,« je dejala Charity, ki se bo poročila s svojim 22-letnim fantom Tonyem Saurerom.

»Edini način, da izpolnim svojo željo je da shujšam,« je dejala Charity, ki se je celo prijavila v resničnosti šov, da bi izgubila 226 kilogramov, potrebnih za operacijo zmanjšanja želodca. S svojim nastopom na televiziji bi rada zbrala 5000 dolarjev. Denar potrebuje za najem kombija, ki jo bo prepeljal do Texasa, saj se v normalen avtomobil ne more usesti.

»Zdravniki v Teksasu so moje edino upanje, saj so le oni tisti, ki operirajo paciente z več kot 270 kilogramov,« je zapisala na svojem Go Fond Me profilu. No, pred odhodom na operacijo v Texas, pa se mora Charity soočiti še z enim problemom. V tem času je namreč zbolela zaradi limfedemov, nabiranja tekočine v tkivu, zaradi česar ima na levi nogi tudi veliko oteklino. Da bi bilo vse skupaj še slabše pa je še padla po stopnica in s tem še poslabšala svoje zdravstveno stanje.

Youtube