Zanimivosti

Nova predprodaja iger za navidezno resničnost - 5thScape je zbrala 6 milijonov dolarjev

Oglasno sporočilo
28. 5. 2024, 09.08
Posodobljeno: 29. 5. 2024, 12.43
Deli članek:

5th Scape, nova kriptovaluta za VR-igre, je v predprodaji uspešno zbrala 6 milijonov dolarjev.

Sredstva ji bodo pomagala razviti ekosistem igralnih, zabavnih in izobraževalnih doživetij, kot so slušalke za navidezno resničnost in igralni stoli.

Njen nedavni zagon napreduje proti vnaprej določenemu zvišanju cene, do katerega bo prišlo, ko bo skupna zbrana vsota dosegla 6,25 milijona dolarjev.

Obiščite predprodajo 5th Scape

5th Scape ustvarja eno najmočnejših novih pripovedi o kriptovalutah

Sektorja meme kovancev in umetne inteligence sta se v trenutnem tržnem ciklu doslej izkazala za prevladujoča. Ker pa sta ti kategoriji v zadnjem času eksplozivno pridobili na vrednosti, vlagatelji, ki iščejo visoke donose, stavijo na igre VR 5th Scape kot na naslednji veliki trend.

Znani tržni komentator Alex Becker pričakuje, da bo sektor iger na srečo kmalu eksplodiral. Predlaga, da vlagatelji želijo projekte z dejanskim povpraševanjem, kar igre na srečo ponujajo. V nekem drugem tvitu je komentator dejal: „Nobena posamezna niša v kriptovalutah nima večje verjetnosti, da bo imela prej mainstream aplikacijo, kot igre.“

Elio Trades, ugledni zagovornik iger na kriptovalute, pa pravi: „Igre so potrošniška aplikacija za kriptovalute. Ni vam treba imeti v rokah žetona uspešne igre. Potrebujete le izpostavljenost zgodbi.“

Nadaljeval je: „Ko ena igra vzleti, bodo postali vodilni v kategoriji. To je preprosto in številni žetoni so zdaj v območju vrednosti.“

Ker prevladuje niša kripto iger, so visokokakovostna doživetja 5th Scape z izboljšano navidezno resničnostjo med vlagatelji povzročila razburjenje.

Podjetje 5th Scape bo s pomočjo svojih slušalk in igralnih stolov zagotovilo osupljiv vizualni realizem, ergonomske oblike, natančno sledenje gibanju in intuitivno upravljanje. 

Obiščite predprodajo 5th Scape

Na splošno projekt izkorišča najsodobnejšo tehnologijo za neprekosljivo uporabniško izkušnjo.

V pripravi je več iger, njegov prvi podvig pa je igra na temo mešanih borilnih veščin z imenom Cage Conquest. Ta je že na voljo v trgovini Meta Quest Store. 

Podjetje 5th Scape bo predstavilo tudi igre s področja dirkanja, lokostrelstva, nogometa in kriketa.

Analitik po predprodaji podpira 5SCAPE na 100-kratnik

Glede na revolucionarni primer uporabe 5th Scape in trenutne bikovske obete na trgu kriptovalut ni presenetljivo, da vrhunski vlagatelji podajajo vznemirljive napovedi cen.

Analitiki uglednega kriptografskega medija so na primer nedavno špekulirali, da ima 5th Scape ogromen potencial in bi lahko dosegel 100-kratnik rasti.

Medtem je ugledni YouTuber Michael Wrubel, ki se lahko pohvali s približno 300 tisoč naročniki, navedel več razlogov, zakaj je naklonjen novi predprodaji. Ti segajo od obsežnega ekosistema projekta do njegove robustne tokenomike.

Na področju tokenomike se bo žeton $5SCAPE uporabljal za prenos vrednosti v celotnem ekosistemu, hkrati pa bo imetnikom nudil več prednosti za spodbujanje povpraševanja.

Te vključujejo doživljenjski brezplačni dostop, ekskluzivne prednosti v igri, možnosti interakcije s skupnostjo in možnost povečanja vrednosti kapitala.

Na spletni strani je navedeno, da je 80 % celotne ponudbe žetona namenjene predprodaji. Preostalih 20 % bo razdeljenih med likvidnost borze in zakladnico projekta, kar zagotavlja dolgoročni razvoj in stabilnost cen.

Trenutno lahko vlagatelji kupijo $5SCAPE v predprodaji za $0,00327. Vendar se bo ta cena med kampanjo zviševala, naslednji dvig pa bo sledil, ko bo skupni znesek zbranih sredstev dosegel 6,25 milijona dolarjev.

Še več, začetna cena žetona v borzni ponudbi se bo začela pri 0,01 USD, kar predstavlja 205-odstotno premijo glede na današnje vrednotenje.

Spremljajte 5th Scape na portalu X ali se pridružite njegovemu programu Telegram za najnovejše posodobitve. Obiščite tudi njeno spletno stran, kjer lahko kupite žetone po trenutni znižani ceni.

Obiščite predprodajo 5th Scape