Tekmovanje picopekov

Ste mojster v peki pice? Pokažite, kaj znate!

Zoran Triglav
12. 4. 2024, 15.27
Posodobljeno: 12. 4. 2024, 18.02
Deli članek:

V torek, 14. maja, bo v bližini Divače potekalo prvenstvo v peki pice. Glavna nagrada je udeležba na tekmovanju v Neaplju!

Zoran Triglav
Na prvenstvu picopekov se bodo poskusili največji mojstri.

Vsi mojstri pice, udeležite se druženja v pravem tekmovalnem duhu! APN - Associazione Pizzaiuoli Napoletani, Mulino Caputo in Mainardi Food vas  vabita, da pokažete svoje veščine, preizkusite vrhunske izdelke za pico, izmenjate izkušnje s svojimi kolegi, se zabavate! Če imate dovolj znanja in zrno sreče, pa se pridružite največjim mojstrom v Neaplju.

Prijavite se na tekmovanje MAINARDI CAPUTO PIZZA CUP, ki bo potekalo v torek, 14. maja 2024, na čudoviti lokaciji v Bujah pri Divači. Tamkajšnja Gostilna pri Zotlarju bo v Sloveniji edinstveno tekmovanje na svetovni ravni velikodušno gostila na svoji pokriti terasi z vso potrebno infrastrukturo. 

Tekmovanje bo mednarodnega značaja, nanj se lahko prijavijo vsi mojstri pice, ne glede na državo izvora. Tekmovanje bo potekalo po visokih standardih APN - Associazione Pizzaiuoli Napoletani, v žiriji pa bodo sedeli izkušeni poznavalci gastronomije in pice.

Nagrada za zmagovalca je častna udeležba na TROFEO CAPUTO v Neaplju!

Prijavite se lahkodo petka, 10. maja 2024, na e-naslovu pizza.team@mainardifood.com.