Zanimivosti

Z nekaj kliki do rezervacije počitnic v mobilni hišici

Oglasno sporočilo
12. 4. 2024, 09.08
Posodobljeno: 26. 4. 2024, 14.49
Deli članek:

Novi portal MobilnaHišica.si združuje ponudbo več kot 1000 različnih vrst nastanitev v več kot 200 kampih na Hrvaškem, v Italiji in Sloveniji.

Ustvarjalci portala Avtokampi.si, ki ima dolgo tradicijo informiranja slovenskih turistov o najnovejših trendih na področju kampiranja, so prepoznali potrebo po centraliziranem spletnem mestu na slovenskem trgu, ki bi bilo specializirano za rezervacije vse bolj priljubljenih mobilnih hišic in glamping šotorov. Za ta projekt so se povezali s hrvaško družbo Gaveia, ki prek svojih znamk AdriaCamps, Villas-Guide in MyMobileHome ter nemške različice MeinMobilheim obvladuje ponudbo parcel, mobilnih hišic, luksuznih vil in apartmajev na Hrvaškem in v Italiji.

Tako so lani skupaj lansirali portal za rezervacije v slovenščini MobilnaHišica.si. Poleg enostavnega postopka rezervacije in varnega plačila MobilnaHišica.si zagotavlja tudi podporo izkušenih strokovnjakov za kampiranje. V le nekaj mesecih so prek tega portala svoje počitnice za leto 2024 rezervirali že številni Slovenci.

Mobilne hišice so razmeroma nova oblika kampiranja, ki je v zadnjih letih izjemno priljubljena. Hišice so različnih vrst in velikosti: najdete lahko manjše enote, ki so idealne za pare, pa vse do razkošnih kamping vil s 3 spalnicami. Tudi ponudba in opremljenost hišic sta raznoliki, saj vas nekatere razvajajo celo z lastnim bazenom ali jacuzzijem.

Druga priljubljena oblika nastanitve, ki jo najdete na portalu, pa združuje »glamur« in »kamping«: to je glamping. Govorimo torej o enotah, ki spominjajo na šotore ali preproste lesene koče, vendar ob pridihu razkošja ponujajo več prostora in udobja.

Na portalu MobilnaHišica.si najdete širok nabor enot v najrazličnejših kampih. Nastanitve lahko iščete glede na destinacijo oz. ime kampa ali pa v skladu z vašimi željami oz. interesi, npr. 'hišice z bazenom', 'družinske hišice' ali 'hišice, ki sprejemajo hišne ljubljenčke'.

Portal prav tako izpostavlja sezonske akcijske ponudbe, kot so popusti za zgodnje rezervacije ali praznične ponudbe, denimo ob prvomajskih praznikih.

Na Hrvaškem je ponudba mobilnih hišic najbolj pestra v Istri in Kvarnerju, kjer najdete največje kampe, med njimi tudi takšne s 5 zvezdicami. Vsi ti obmorski kraji pa niso izpopolnili le ponudbe v kampih, temveč so se celostno razvijali kot destinacije, ki s svojo čudovito naravo in prelepo obalo zadovoljijo pričakovanja najbolj zahtevnih gostov iz vse Evrope.