Zanimivosti

Kitajski memecoin PUMP zbral 280 milijonov v predprodaji - Ali je Dogecoin20 naslednji?

Oglasno sporočilo
5. 4. 2024, 11.30
Posodobljeno: 5. 4. 2024, 21.19
Deli članek:

Ta visoka številka ni le presegla prvotnih pričakovanj, temveč je tudi poudarila vse večji apetit skupnosti kriptovalut po takšnih špekulativnih naložbah.

Predprodaja je pritegnila obsežno zavezo uglednih imetnikov kriptovalut verige BNB, ki so zbrali 363.000 BNB, 9 milijonov CAKE, 24 milijonov BAKE, 1,5 bilijona 1CAT in 73 bilijonov IQ50, kar odraža mešanico zaupanja in špekulativnega zanimanja za potencialni vpliv PUMP-a na trg.

Zanimiva privlačnost PUMP-a v ekosistemu kriptovalut

PUMP, ki ga je BakerySwap opredelil kot memecoin brez uporabnosti, uteleša kvintesenco kripto sanj: znatno povečanje vrednosti premoženja.

Kljub svoji špekulativni naravi in pomanjkanju razvojne ekipe je uvedba PUMP-a podobna zgodnjim dnem Dogecoina, ki se je iz šale razvil v pomembno kriptovaluto s tržno vrednostjo 21,3 milijarde dolarjev.

Ta trajektorija poudarja špekulativne vidike in vidike, ki jih poganja skupnost in ki pogosto spodbujajo priljubljenost in uspeh meme kovancev.

Špekulativni vzpon ali kratkotrajno navdušenje?

Medtem ko PUMP pluje po nestanovitnem trgu kriptovalut, je njegova prihodnost odvisna od razpoloženja skupnosti in špekulativnih naložbenih trendov. Nedavni tviti podjetja BakerySwap potrjujejo zaključek predprodaje PUMP in prihajajoči začetek trgovanja, kar je sprožilo široko pričakovanje glede njegove uspešnosti na trgu.

Pomembna udeležba v predprodaji in sama količina dodeljenih sredstev kažeta na močno mešanico zaupanja in špekulativnega zanimanja za pot PUMP-a v verigi BNB.

Pojav PUMP-a kot kitajskega memecoina in njegova rekordna predprodaja odražata nenehno navdušenje trga kriptovalut nad digitalnim premoženjem z visokim tveganjem in visokim donosom. Ali se bo PUMP povzpel do viralne slave ali pa bo utonil v pozabo, bomo še videli.

Predprodaja Dogecoin20 že prešla 8 milijonov dolarjev

Dogecoin20 ($DOGE20) je pionir novega obdobja na področju meme kovancev, saj združuje priljubljen čar Dogecoina z najsodobnejšimi zmogljivostmi Ethereuma. Kot žeton ERC-20 uvaja staking za pasivni dohodek, pri čemer ostaja zvest izvirnim vrednostim Dogecoina, hkrati pa izkorišča Ethereumov mehanizem dokazovanja stakinga za okolju prijazne in učinkovite transakcije.

Dogecoin20, ki je zavezan nagrajevanju svoje skupnosti, v prvih dveh letih nameni 15 % svoje skupne ponudbe za nagrade za vlaganje, s čimer v prvem letu ponudi precejšen sklad nagrad. Ta pobuda krepi filozofijo Dogecoina "Vsak dan delaj samo dobro", saj spodbuja in nagrajuje aktivno sodelovanje.

Dogecoin20 z uporabo platforme Ethereum zagotavlja trajnostno rešitev za transakcije, ki je hitra in varna ter spodbuja ekosistem, osredotočen na skupnost, ki temelji na decentralizaciji in okoljski zavesti.

Predprodaja Dogecoin20 hitro napreduje, saj je bilo za dosego ciljne vrednosti 7 247 843 dolarjev zbranih že 6 740 996,07 dolarja. Pri ceni le 0,000207 USD za DOGE20 izkoristite priložnost in se pridružite potovanju tega prelomnega meme kovanca pred naslednjim skokom cene.

Obiščite predprodajo Dogecoin20