Zanimivosti

ChatGPT je napovedal cene kriptovalut: Top meme kovanci za nakup v 2024

Oglasno sporočilo
28. 3. 2024, 13.08
Posodobljeno: 28. 3. 2024, 14.12
Deli članek:

Na področju kriptovalut je opazen porast meme kovancev, ki si prizadevajo za izjemne mejnike. V ospredju našega analitičnega nabora orodij stoji ChatGPT, napredni model umetne inteligence, ki ga je razvila družba OpenAI in je priznan po svoji edinstveni in prepričljivi sposobnosti napovedovanja cen kriptovalut.

Morda se sprašujete: kako lahko umetna inteligenca zagotovi vpogled v nestanoviten svet vrednosti kriptovalut? Poglobimo se v podrobnosti in odkrijmo kateri so top meme kovanci v letu 2024 po napovedih ChatGPT-ja.

Chat GPT napovedi za top 3 meme kovancev v 2024

V nadaljevanju bomo izkoristili izjemne napovedovalne sposobnosti ChatGPT-ja in raziskali napovedi cen za pet hitro rastočih meme kovancev v letu 2024.

Ti projekti so v ospredju inovacij, izzivajo konvencije, preoblikujejo norme in potencialno prinašajo znatne donose svojim vlagateljem.

Zato se pripnite in se pripravite na vzlet, ko se bomo podali na neznana ozemlja pod vodstvom izjemnih spoznanj našega kopilota z umetno inteligenco, ChatGPT.

1. Dogecoin 20 – Vodilni meme kovanec, ki se ponaša z velikodušnimi nagradami za vložke in impresivno predprodajo v višini 2 milijona dolarjev

Dogecoin20 (DOGE20) je po vzoru znanih meme kovancev s tematiko Shiba Inu, kot sta Dogecoin in Shiba Inu, postal pomemben igralec. Kot žeton ERC-20, zgrajen v omrežju Ethereum, predstavlja trajnostno alternativo svojim predhodnikom, ki se pogosto zanašajo na metode rudarjenja.

Dogecoin20, ki je zgrajen na omrežju Ethereum in črpa navdih iz priljubljene kriptovalute Elona Muska, ponuja hitrejšo, varnejšo in okolju prijaznejšo alternativo. Njegova arhitektura ERC20 zagotavlja tako učinkovitost kot ekološko prijaznost.

Trenutno poteka predprodaja žetona Dogecoin20, ki ponuja brezhiben postopek registracije in fiksne cene žetonov, s čimer zagotavlja enake možnosti za vse udeležence. Po zaključku predprodaje bodo vsi žetoni $DOGE20 zaklenjeni, kar bo preprečilo nenaden priliv žetonov ob uvrstitvi na borzo.

Obiščite predprodajo Dogecoin20

2. Sponge V2 – Nova različica meme kovanca, ki je leta 2023 dosegel tržno vrednost 100 milijonov dolarjev

Sponge V2 predstavlja pomemben razvoj meme kovanca $SPONGE, ki je spomladi 2023 s tržne vrednosti 1 milijon USD poskočil 100-krat na 100 milijonov USD, zbral več kot 11.500 imetnikov žetonov in požel široko pozornost kripto skupnosti.

V predprodaji Sponge V2 so predstavljene pomembne nadgradnje, vključno z upravičenostjo do uvrstitve na borze prvega reda, kot sta Binance in OKX. Poleg tega ekipa Sponge razvija dirkaško igro, ki bo izšla leta 2024 in naj bi k projektu privabila nove uporabnike.

Za pridobitev žetona $SPONGEV2 morajo vlagatelji kupiti žetone V1, zastaviti in trajno zakleniti svoje žetone V1, da bodo v 4-letnem obdobju prejemali nagrade za žetone V2. Tisti, ki trenutno kupujejo žetone V1 za staking, lahko zaslužijo bonus v žetonih V2, kar ponuja donosno priložnost za vlaganje.

Cilj projekta je preseči prejšnjo tržno vrednost 100 milijonov dolarjev z razširitvijo privlačnosti projekta $SPONGEV2. Vlagatelji imajo priložnost, da se vključijo zgodaj, dokler je ponudba žetonov omejena, še pred uvrstitvijo na glavne borze.

Obiščite predprodajo Sponge V2

3. Smog – Najnovejši multichain meme kovanec, ki želi preseči Bonk, Myro in Dogwifhat

V živahnem svetu meme kovancev se Smog ($SMOG) pojavlja kot najnovejši kandidat, ki želi preseči kovance Bonk, Myro in Dogwifhat. Smog odlikuje edinstven pristop za razliko od tradicionalnih novih kovancev ni predprodaje. Namesto tega se Smog odloča za pošteno lansiranje.

Pri poštenem zagonu v predprodaji ni vnaprej določene cene, prav tako žetoni niso zaklenjeni do njenega zaključka. Namesto tega so žetoni Smog na voljo na decentraliziranih borzah, kjer ceno narekujeta ponudba in povpraševanje, kar kupcem omogoča takojšen dostop do njihovih žetonov ob nakupu.

Imetniki žetonov Smog lahko skupaj z udeleženci, ki izpolnjujejo naloge Zealy, zaslužijo točke airdrop. Ko bo napočil čas, bo v upravičene denarnice dodeljeno 490 milijonov žetonov $SMOG.

Če želite sodelovati v airdropu, kupite žetone $SMOG na Jupitru, največjem agregatorju Solane. Povežite svojo denarnico (Phantom, Solflare ali Backpack) in za transakcijo uporabite USDC, USDT ali SOL. Žetone obdržite do izstrelitve ali jih zastavite za 42-odstotni letni donos. Žetone $SMOG lahko pridobite tudi z ETH ali USDT neposredno v verigi blokov Ethereum prek spletnega mesta Smog.

Obiščite predprodajo Smog

Vpliv ChatGPT-ja na revolucionarne napovedi cen na trgu kriptovalut

ChatGPT deluje tako, da natančno analizira in sintetizira velike količine informacij ter črpa iz različnih spletnih besedil, da bi razvil celovito razumevanje človeškega jezika.

Z uporabo prefinjenih algoritmov in tehnik strojnega učenja lahko ChatGPT ustvari besedilo, ki je zelo podobno človeškemu govoru, zaradi česar je neprecenljiv v širokem spektru aplikacij, od pomoči pri pisanju do lažjega učenja različnih predmetov.

Vendar pa njegove zmožnosti segajo daleč prek teh področij, saj se ukvarja tudi z napovedovanjem cen kriptovalut.

Zakaj? Zaradi njegove izjemne zmogljivosti za obdelavo podatkov.

ChatGPT je sposoben obdelati in interpretirati ogromne količine podatkov iz številnih virov ter učinkovito oceniti razpoloženje, navdušenje, strah in špekulacije, ki vplivajo na trge kriptovalut.

Ta zmožnost brezhibnega združevanja več sklopov zapletenih podatkov v skladne napovedi predstavlja edinstveno ponudbo na področju kriptoanalize.

Zakaj je to pomembno za vas, vlagatelje v kriptovalute?

Odgovor je preprost. Sposobnost ChatGPT, da analizira in sintetizira te podatke, ponuja perspektivo, ki lahko uide tudi najbolj izkušenim človeškim analitikom. V nestanovitnem in nepredvidljivem svetu kriptovalut se lahko spremljevalec z umetno inteligenco, ki je sposoben filtrirati informacije in zagotoviti potencialne vpoglede, izkaže za prednost, ki spreminja igro.